Ponta: Nu ii raspund lui Voinescu, nu voi apela la jigniri si atacuri suburbane

Joi, 11 August 2011, ora 18:22 1482 citiri
Foto: Arhiva

Liderul PSD Victor Ponta spune, in replica la atacul din partea lui Sever Voinescu, vicepresedinte PDL, ca nu va apela la limbajul suburban folosit de adversarii sai politici, indiferent de nivelul la care vor ajunge acestia.

"Nu ma intereseza ce spune domnul Sever Voinescu. Eu, personal, nu voi apela la jigniri si la atacuri din acestea suburbane indiferent de nivelul la care vor ajunge adversarii mei politici", a declarat Victor Ponta, in replica la afirmatiile purtatorului de cuvant al PDL, Sever Voinescu.

Sever Voinescu: Victor Ponta personifica "habarnismul latrat"

Vicepresedintele PDL Sever Voinescu, purtator de cuvant al partidului, a sustinut ca liderul PSD Victor Ponta face declaratii "inepte" pe marginea problemelor economice, iar lipsa sa de informare in aceasta privinta a facut sa ajunga personificarea "habarnismului" politic.

Democrat-liberalul il invita pe liderul social-democratilor sa consulte datele publice puse la dispozitie de catre institutii precum Institutul National de Statistica, BNR, Ministerul de Finante sau Consiliul Fiscal.

"Avem o banuiala ca nici nu-l intereseaza aceste date pentru ca cel care vrea sa fie prim-ministru personifica habarnismul latrat. Domnul Nastase il incurajeaza in chestiunea asta si ii spune ca nu e neaparat nevoie sa stii economie ca sa fii prim-ministru, e de ajuns sa ai o echipa buna. Personal, il sfatuiesc pe domnul Ponta sa nu-si incarce memoria cu date economice. Sunt inutile, nu-i vor fi de trebuinta pentru ca oricum nu va fi niciodata prim-ministru", a mai comentat Voinescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News