Ponta nu da ca sigura alianta cu ALDE, iar Tariceanu si-a modificat postarea pe Facebook

Miercuri, 07 August 2019, ora 12:52 7056 citiri
Foto: Facebook/Pro Romania

La cateva minute dupa ce Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca ALDE va face alianta cu ProRomania, Victor Ponta a oferit cateva lamuriri pe Facebook.

Liderul ProRomania nu da ca sigura alianta cu ALDE, precizand doar ca a discutat cu Tariceanu in acest sens si ca au facut progrese.

"Pe 22 iulie am spus, 'daca ALDE iese de la guvernare, suntem dispusi sa discutam un proiect politic comun'! Azi am progresat foarte mult in acest sens!

Nu am luat decizii - dar am discutat si progresat! Cand mai multi oameni se aseaza la masa cu intentii bune - sunt sanse mai mari de succes!", a scris Ponta pe Facebook.

Fostul premier a precizat ca este o nevoie uriasa de schimbare a modului de guvernare a tarii.

"Un 'RESET' total al administratiei publice si al directiei economice! Trebuie sa gasim solutii si oameni capabili sa le aplice! Noi suntem ProRomania - si tinem cu Romania!", a incheiat acesta.

Si Calin Popescu Tariceanu si-a modificat postarea pe Facebook. In mesajul initial, Tariceanu scrisese: "Discutii fructuoase in aceasta dimineata cu liderul Pro Romania, Victor Ponta: am hotarat o viitoare colaborare sub forma unei aliante politice!".

In varianta modificata, liderul ALDE a transmis ca "Discutii fructuoase in aceasta dimineata cu liderul Pro Romania, Victor Ponta: am discutat o viitoare colaborare sub forma unei aliante politice!".

Pe de alta parte, Teodor Melescanu a spus ca noua alianta cu ProRomania nu inseamna deocamdata ca se rupe automat coalitia de guvernare cu PSD.

A.G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News