Ponta, noi ironii la adresa lui Iohannis: Ma bucur ca s-a vazut cu presedintii Chinei, Turkmenistanului

Luni, 28 Septembrie 2015, ora 14:26
7210 citiri
Ponta, noi ironii la adresa lui Iohannis: Ma bucur ca s-a vazut cu presedintii Chinei, Turkmenistanului
Foto: Digi24

Premierul Victor Ponta a raspuns cu o ironie atunci cand a fost intrebat ce parere are pana acum de vizita pe care presedintele Klaus Iohannis o efectueaza in SUA.

"Ma bucur ca presedintele Romaniei s-a vazut cu presedintele Chinei, presedintele Turkmenistanului, tara langa Azerbaijan, daca ma vedeam eu, ma criticau. Sa nu-l critice Rares Bogdan diseara, Doamne fereste!", a spus razand seful Guvernului.

Intrebat si de ce a spus ca poate Iohannis are vreo legatura cu dosarul sau, Ponta a adoptat tot un ton ironic.

"Nu am spus, am intrebat, stiti foarte bine... Am spus domne', daca presedintele vorbeste atat de des de procesul meu, incep sa ma intreb daca nu are vreo legatura cu el", a mai declarat luni Victor Ponta.

Ponta admira Partidul Comunist Chinez - Presa de la Beijing

Ponta, dupa vizita chinezilor: A fost un sentiment de mandrie. Problema romanilor e ca nu avem incredere

Premierul Victor Ponta a efectuat mai multe vizite in China de cand este premier, fiind criticat ca da un semnal ca ne indepartam de Occident si ne imprietenim cu tari cu democratii indoielnice.

Mai mult, in vara lui 2013, cand premierul a efectuat un turneu in Asia, presedintele de atunci Traian Basescu a anuntat ca seful guvernului nu a avut mandat din partea sa si a pus Romania intr-o situatie penibila.

Basescu: Ponta, fara mandat in Asia - Romania a putut parea putin penibila! (Video)

Ponta ii raspunde lui Basescu: Imi este lehamite, cine il primeste pe el in China?

Ce a facut Ponta in China si Hong Kong (Galerie foto)

Un nou astfel de moment a fost cand premierul a fost prezent la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku, Azerbaijan, el fiind fotografiat stand in spatele presedintelui rus Vladimir Putin, asta in conditiile in care la acel moment liderii UE au boicotat evenimentul din cauza actiunilor liderului de la Kremlin.

Ponta, criticat de Iohannis ca iar a plecat fara sa-i spuna: Am aflat din surse ca a mers in Baku (Video)

Si atunci presedintele Klaus Iohannis a spus ca nu a avut stiinta de intentia premierului de a se deplasa la Baku si, deci, a plecat fara mandat.

Firea sare in apararea lui Ponta: Si Basescu a fost la Baku, iar Iohannis l-a primit pe Erdogan

Dupa ce-a fost pe stadion cu Putin, Ponta da asigurari despre orientarea occidentala a Romaniei

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#Ponta ironii Iohannis China Turkmenistan , #Klaus Iohannis