Ponta: N-am negociat nimic cu Tariceanu. Exista o vointa politica de refacere a USL

Miercuri, 26 Februarie 2014, ora 20:56
1629 citiri
Ponta: N-am negociat nimic cu Tariceanu. Exista o vointa politica de refacere a USL

Prim-ministrul Victor Ponta a spus, miercuri seara, ca nu a negociat nimic cu fostul premier liberal Calin Popescu Tariceanu, in biroul sau. In schimb, presedintele PSD i-a transmis lui Tariceanu ca este gata sa accepte oricand reintoarcerea PNL la guvernare.

"N-am negociat absolut nimic cu domnul Tariceanu. M-am vazut cu domnul Tariceanu pentru a-i confirma si domniei sale lucrul pe care (...) il confirm fiecarui membru al PNL, incepand cu presedintele Antonescu, si anume ca, din punctul meu de vedere, evident ca am inteles si am pus in practica decizia de aseara a PNL, dar din punctul meu de vedere, in orice moment exista o vointa politica de refacere a USL, incluzand aici candidatul comun la prezidentiale din partea PNL, o guvernare comuna, toate celelalte lucruri, din partea noastra exista aceasta disponibilitate totala.

Asta i-am confirmat domnului Tariceanu, ceea ce confirm oricarui membru al PNL, pentru ca e o relitate", a declarat Ponta, la Romania Tv, citat de Mediafax.

Tariceanu a demisionat din PNL. Antonescu: Un client aspirant la usa lui Ponta

Presedintele PSD a confirmat faptul ca fostul premier Calin Popescu Tariceanu l-a sunat pe Crin Antonescu din biroul sau, fara a spune insa si ce au discutat cei doi.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine ca a trait o "situatie de jena" unica in ultimii 24 de ani, atunci cand fostul liberal Calin Popescu Tariceanu l-a sunat "din biroul domnului Ponta".

"Daca domnia sa (Calin Popescu Tariceanu - n.red.) are ceva de discutat cu mine sau eu cu domnia sa, il rog sa-mi dea intalnire oricand si oriunde, dar nu din biroul domnului Ponta, pentru ca o asemenea situatie de jena nu am parcurs de 24 de ani de cand fac politica", a declarat Antonescu, intr-o conferinta de presa.

Antonescu: Tariceanu m-a sunat din biroul lui Ponta. Asa situatie jenanta nu am parcurs in 24 de ani

Tariceanu, apel pentru Antonescu: Draga Crin, vorbesc cu Ponta sa tinem USL-ul (Video)

Fostul premier liberal Calin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL, miercuri seara, dupa declaratiile impotriva ruperii USL, facute in ultimele zile. El i-a cerut miercuri lui Crin Antonescu sa readuca PNL in USL si a sustinut ca nu accepta decizia luata marti de liberali de a iesi din USL si a intra in Opozitie.

"Am vorbit cu premierul cu Victor Ponta si l-am intrebat daca doreste sa continue proiectul USL. Premierul mi-a spus ca da, doreste sa continue proiectul in actuala forma. Vreau sa fac un apel la presedintele PNL sa revina in USL", a declarat Calin Popescu Tariceanu.

"Draga Crin, daca tu nu-ti vei asuma aceasta responsabilitate, o voi face eu", a mai spus Tariceanu, care a adaugat ca va vorbi personal cu premierul Victor Ponta pentru ca acesta sa-si tina promisiunile si angajamentele formulate in programul USL.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Ponta intalnire Tariceanu, #Tariceanu discutii Ponta, #Tariceanu birou Ponta, #Ponta refacere USL , #premier