Ponta: Morar doreste un pic de reclama pentru anul viitor

Duminica, 17 Iulie 2011, ora 22:46
1581 citiri
Ponta: Morar doreste un pic de reclama pentru anul viitor
Foto: Realitatea TV

Presedintele PSD, Victor Ponta, a comentat, duminica seara, acuzatiile lui Daniel Morar, facute in cazul ministrului Mediului, Laszlo Borbely, mentionand ca procurorul sef al DNA isi doreste reclama pentru anul viitor, cand locul de procuror general al Laurei Codruta Koveni va ramane liber.

Ponta a mai spus ca persoanele care pot face presiuni asupra lui Morar sunt Traian Basescu si ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, deoarece acestia sunt cei care pot discuta cu procurorul sef al DNA, potrivit Constitutiei.

"Morar are relatii institutionale cu doua persoane publice conform Constitutiei: cu ministrul Justitiei si cu presedintele tarii, indiferent cum il cheama pentru ca il numeste in functie. Singurii care pot sa faca cu adevarat presiuni sunt presedintele tarii si ministrul Justitiei. Cred ca Morar ne-ar fi spus daca ar fi fost sunat de presedinte sau de Predoiu", a spus presedintele PSD, la Realitatea TV, mentionand ca el nu a vorbit niciodata cu Morar.

Lideri PDL, despre sprijinul pentru Ponta: Stie Lazaroiu ce stie, noi nu

Ponta: Lumea e satula de intepaturile intre politicieni

Liderul PSD a comentat din nou declaratiile lui Sebastian Lazaroiu potrivit caruia, Ponta ar fi un prieten al PDL.

"Cativa jurnalisti mai naivi l-au luat in serios pe Lazaroiu si au sunat pe la Dambovita. (...) Un ministru, de dimineata pana la ora cinci munceste si seara spune ce face Ministerul Muncii ca sa reduca somajul (...). Faptul ca un ministru al Guvernului sta seara pe la barfe in loc sa isi faca treaba este un lucru grav. In rest, intepaturi intre politicieni... lumea este satula de asa ceva", a continuat politicianul, adaugand: "Domnul Lazaroiu sa fie sanatos. Ii urez sanatate".

De asemenea, Ponta spune ca a invatat o lectie in ultima vreme: aceea de a nu mai raspunde atacurilor venite din partea altor politicieni.

"Vreau sa traieasc intr-o tara in care premierul si presedintele sa nu mai vorbeasca ca la carciuma", a mentionat Ponta.

In privinta unei colaborari cu UDMR, Ponta spune ca nu ar refuza-o, dar ca ar accepta-o in anumite conditii. Presedintele PSD a adaugat ca nu crede ca UDMR trebuie sa stea tot timpul la guvernare, dar ca maghiarii trebuie sa fie reprezentanti in structurile politice din Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului a declarat marţi, 16 aprilie, despre atacul Iranului asupra Israelului că a fost şi e o situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii, pentru...
Coaliția nu renunță, ”în acest moment”, la Cătălin Cîrstoiu. De ce spune PNL că nu îl poate susține pe Cristian Popescu Piedone la Capitală
Coaliția nu renunță, ”în acest moment”, la Cătălin Cîrstoiu. De ce spune PNL că nu îl poate susține pe Cristian Popescu Piedone la Capitală
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi, 16 aprilie, că, în acest moment, la nivelul coaliţiei s-a menţinut decizia ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidatul coaliţiei la...
#Ponta Morar presiuni politice, #Ponta Lazaroiu prieten PDL , #presedinte PSD