Ponta merge, pana la urma, la consultarile cu Iohannis de la Cotroceni

Luni, 26 Ianuarie 2015, ora 16:052730 citiri
Ponta merge, pana la urma, la consultarile cu Iohannis de la Cotroceni
Foto: Twitter/Victor Ponta

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, luni, ca va participa la consultarile de la Cotroceni pe tema legilor electorale, alaturi de Dragnea, Zgonea si Chelaru, dupa ce, anterior, mentionase ca delegatia PSD e formata doar din cei trei, fara a include si persoana sa.

Victor Ponta declara, dupa sedinta BPN, ca delegatia PSD care va merge la Cotroceni la consultarile convocate de seful statului, Klaus Iohannis, pe tema legilor electorale, va fi formata din Liviu Dragnea, Valeriu Zgonea si Ioan Chelaru.

Ponta nu merge la negocierile cu Iohannis - Ce pesedisti si ce liberali merg la Cotroceni

"Am discutat in cadrul conducerii noastre executive faptul ca miercuri vom participa la consultarile convocate de presedintele Romaniei referotor la sistemul de vot cu o delegatie din care vor face parte domnul Dragnea, domnul Zgonea si domnul Chelaru, in asa fel incat sa avem reprezentantii nostri din Camera si Senat care raspund atat pe tema legilor electorale cat si a procesului de revizuire a Constitutiei", a spus Ponta, la sediul PSD.

Ulterior, presedintele PSD a declarat pentru Mediafax ca va participa la consultarile de la Palatul Cotroceni pe tema legilor electorale, alaturi de Dragnea, Zgonea si Chelaru.

Consultari cu Iohannis la Cotroceni: Cu ce propuneri merge PSD la discutii

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, invitatia catre partidele politice, pentru consultari, care vor avea loc miercurea viitoare, pe prioritatile legislative ale sesiunii parlamentare, precum votul in diaspora, finantarea campaniilor si a partidelor si ridicarea imunitatii parlamentare.

Klaus Iohannis invita din nou partidele la consultari - subiectele aflate pe agenda

Potrivit Presedintiei, pe agenda discutiilor se vor afla mai buna organizare a votului in strainatate, finantarea campaniilor electorale si a partidelor politice si accelerarea procedurilor privind ridicarea imunitatii parlamentare.

Comentarii