Ponta: Mai sunt 23 de saptamani pana cand Basescu va pleca de la Cotroceni

Duminica, 06 Iulie 2014, ora 12:56 5326 citiri
Foto: B1 TV

Ziua de 6 iulie 2012 a demonstrat ca USL "este unul dintre cele mai puternice proiecte politice din istoria democratica a tarii", a transmis premierul Victor Ponta la doi ani de la votul din Parlament in favoarea suspendarii presedintelui Traian Basescu.

Totodata, intr-un mesaj postat pe Facebook, premierul si-a exprimat regretul cu privire la faptul ca fostul lider liberal Crin Antonescu nu a dorit continuarea proiectului.

"Astazi (duminica, 6 iulie - n.red.), concomitent cu sarbatoarea Zilei Justitiei, se implinesc doi ani de cand Traian Basescu a fost suspendat din functia de presedinte, prin votul Parlamentului Romaniei, pentru a doua oara.

6 iulie 2012 fost unul dintre momentele in care am demonstrat, impreuna cu Crin Antonescu si Daniel Constantin, faptul ca USL este unul dintre cele mai puternice proiecte politice din istoria democratica a tarii. Regret ca totusi Crin nu a dorit continuarea acestui proiect!", a scris pe Facebook Victor Ponta.

Prim-ministrul a adaugat ca romanii care au votat pentru demiterea presedintelui "au avut dreptate in decizia lor".

Doi ani de la suspendarea lui Basescu - PMP organizeaza duminica un mars

"Voi sustine mereu ca cei 7,4 milioane de romani care au votat pentru demiterea lui Traian Basescu au avut dreptate in decizia lor de a sanctiona abuzurile presedintelui.

Am respectat decizia Curtii Constitutionale cu gandul la viitorul Romaniei, chiar daca mi-a fost foarte greu sa accept ideea ca votul romanilor a fost ignorat", a continuat Ponta.

Antonescu ii raspunde lui Basescu: De ce nu a fost lovitura de stat in vara lui 2012 (Video)

La final, Victor Ponta a amintit ca "au mai ramas doar 23 de saptamani pana cand Traian Basescu va pleca de la Cotroceni".

C.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News