Ponta: Mai am multe lucruri de facut pentru Targu Jiu si pentru Romania

Vineri, 09 Noiembrie 2012, ora 19:42
2681 citiri
Ponta: Mai am multe lucruri de facut pentru Targu Jiu si pentru Romania

Premierul Victor Ponta a vizitat, vineri seara, municipiul Targu Jiu, colegiu in care candideaza pentru functia de deputat, ocazie cu care a tinut un discurs.

"Ati ramas in inima mea. Pentru Targu Jiu, pozitia mea publica, de demnitar, pe care o ocup din luna mai, mi-a permis sa ma tin de cuvant fata de voi, sunt foarte mandru ca am reusit sa pastrez aici sediul Complexului Energetic Oltenia, dar mai am multe lucruri de facut, pentru Targu Jiu si pentru Romania", a declarat Victor Ponta.

"Daca nu as fi fost premier, probabil ca viitorul miilor de oameni care depind de complexele energetice, ar fi fost pus in pericol. E foarte important pentru mine ca deputat sa ma tin de cuvant, e foarte important si va multumesc ca ati avut incredere intr-un tanar politician. Cred ca e foarte bine ca am ales sa candidez aici", a completat prim-ministrul.

El a spus ca in cei 9 ani de cand este deputat a avut ocazia sa intalneacsa si sa vorbeasca cu o mare parte dintre locuitorii acestui colegiu.

"Atunci cand primarul vorbea de acel centru SMURD, m-am gandit ca Targu Jiu, inca izolat de marile coridoare europene, are nevoie de un mod in care sa fie legat mai bine in caz de necesitate", a mai spus Ponta, care a precizat ca va fi semnat contractul pentru construirea centurii ocolitoare a acestui oras.

El a spus ca este foarte mandru ca ii are alturi de el pe cei cu care a construit USL, Liviu Dragnea, Daniel Constantin si Crin Antonescu.

"Vreau sa va aduc aminte si sa va laud si sa va multumesc ca prima manifestare a USL, primul judet care si-a stabilit candidati comuni la alegerile locale a fost judetul Gorj si am luat aceasta decizie ca pe o favoare pe care mi-ati facut-o mie. Vreau sa fiti impreuna cu mine in momente bune, deoarece cred ca au fost prea multe momente grele si de dezamagiri. Cred ca trebuie cu adevarat sa facem dreptate pana la capat si sa traim intr-o Romanie puternica si intr-un municipiu pe care sa-l cunoasca toata lumea si am fost mandru ca presedintele Parlamentului European a venit aici si a vorbit despre Constantin Brancusi", a conchis Ponta.

Premierul candideaza pentru functia de deputat al colegiului din Targu Jiu, impotriva lui Dan Diaconescu, presedintele PP-DD si Nicolae Davitoiu, candidat din partea ARD.

Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Deși de-a lungul timpului au spus că se delimitează de acțiunile colegilor certați cu legea, iar unii chiar au strâns electorat în jurul „luptei anticorupție”, astăzi, partidele își...
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat duminică seara, 28 aprilie, că nu vede posibilitatea ca PSD şi PNL să aibă un candidat comun la alegerile prezidenţiale. „Nu. Spuneţi-mi...
#Ponta discurs Targu Jiu, #lansare candidati USL targu Jiu, #Ponta promisiuni Targu Jiu, #Ponta candidat Targu Jiu , #USL