Ponta: Ma bucur ca PNL are bani de miting. PSD ma va sustine si cu Negoita presedinte

Marti, 22 Septembrie 2015, ora 23:33
4611 citiri
Ponta: Ma bucur ca PNL are bani de miting. PSD ma va sustine si cu Negoita presedinte
Foto: Facebook/Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a comentat, marti seara, informatia potrivit careia PNL va organiza saptamana viitoare un miting in Parcul Izvor. Seful Guvernul a spus ironic ca se bucura ca PNL are bani sa organizeze un asfel de miting.

Intrebat daca il inspaimanta acest protest, Victor Ponta a spus la Romania TV ca "Nu, deloc. De ce sa ma inspaimante? Daca au aprobarea legala, toata lumea are dreptul. Ma bucur ca au foarte multi bani, ca astea costa".

Pornind de la aceasta declaratie, seful Guvernului a fost intrebat de unde aveau bani de mitinguri atunci cand exista USL.

"Noi aveam altceva. PSD a avut intotdeauna cei mai multi membri activi si cand faceam miting la USL 70% aducea PSD si 20-30% PNL. Probabil ca o sa aduca Blaga", a spus acesta.

Liviu Dragnea, foarte multumit de Ponta, nu si de Guvern

Premierul a precizat, marti seara, ca are foarte mare incredere in colegii de partid si guvernare si ca este convins ca va avea sustinerea lor indiferent de cine va castiga sefia PSD, chiar si daca presedinte va fi ales Robert Negoita.

"Eu cred ca PSD ma va sustine in continuare. In momentul in care avem o solutie mai buna o sustin si eu. In orice formula de conducere sunt convins ca ma vor sustine. Sunt colegii mei, am incredere in ei", a spus premierul.

Ponta a precizat ca are incredere si in colegii de coalitie de la UNPR, chiar daca o parte a presei anunta des ca Gabriel Oprea pleaca de la guvernare.

"Si in UNPR am incredere. PNL-istii au niste site-uri pe care le sponsorizeaza si in fiecare dimineata pe la ora opt anunta ca pleaca Gabi Oprea. Nu stiu care este avantajul sa te minti in fiecare zi. Gabi Oprea este nu doar vicepremier, ci omul in care am incredere sa ii las conducerea Guvernului", a punctat Victor Ponta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
#Ponta miting PNL, #Ponta Oprea guvernare, #Ponta incredere Oprea UNPR , #Gabriel Oprea