Ponta lanseaza un atac dur la adresa lui Mihai Tudose si-l acuza ca negociaza cu PNL si PSD: Ne-a mintit in fata pe toti!

Luni, 04 Noiembrie 2019, ora 11:30
8792 citiri
Ponta lanseaza un atac dur la adresa lui Mihai Tudose si-l acuza ca negociaza cu PNL si PSD: Ne-a mintit in fata pe toti!
Foto: Facebook/Victor Ponta

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a lansat un atac dur la adresa colegului sau de partid, Mihai Tudose, pe care il acuza ca a negociat cu Ludovic Orban votarea Guvernului si cu Claudiu Manda o reintoarcere in PSD.

Mai mult, Ponta spune ca Tudose i-a mintit ca nu va merge in Parlamentul European si ca ramane alaturi de partid sa lupte in Parlamentul Romaniei.

"Daca va puneati intrebarea cine este "negociatorul" cu PNL - tot Mihai Tudose care a negociat cu Claudiu Manda in timpul saptamanii sa plece inapoi la PSD si cu Ludovic Orban in weekend sa votam cu PNL!

Cel pentru care am muncit toti sa ajunga la Parlamentul European - si care ne-a mintit in fata pe toti ca nu merge, doar candideaza sa ajute lista! Cel pentru care am cedat mandatul meu castigat pe lista Pro Romania! E bine ca macar separam apele / dar este greseala mea ca am lasat de la mine sa treaca toate tradarile si ticalosiile la adresa noastra! Mergem mai departe - mai putini dar fara vanzatori!

Mihai Tudose a descoperit acum grija fata de guvernare - tocmai el care a fugit de la Guvern de frica lui Dragnea si l-a lasat pe Premierul Japoniei singur prin Bucuresti! Si tocmai el care a zis ca ramane alaturi de noi sa lupte in Parlamentul Romaniei si a plecat imediat la Bruxelles pentru 5 ani cu voturile noastre!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Liderul Pro Romania a spus, din nou, ca formatiunea sa nu va vota Guvernul Orban, pe care il considera nelegitim si neprofesionist.

"Este corect sa nu votam un guvern nelegitim, neprofesionist, instaurat cu metodele folosite de Traian Basescu in decembrie 2009 - si care va genera un dezastru in 2020 exact cum a fost in 2010! Nu am votat Guvernul "Ciolos" si mi-am asumat toate riscurile - asa voi face si acum!", subliniaza Victor Ponta.

Urmareste LIVE desfasurarea sedintei plenului Parlamentului in care este votat Guvernul Orban.

Reactia lui Victor Ponta vine dupa ce Mihai Tudose a declarat, luni, ca Guvernul Orban trebuie votat pentru ca Romania sa iasa din aceasta stare de incertitudine.

"In primul rand, m-ati intrebat pe mine si asta este opinia mea: noi ar trebui sa votam acest guvern sa iesim din starea asta de incertitudine. In regula, daca asa gandeste el (Victor Ponta - n.red.), asta este opinia lui, eu am opinia mea si nu mi-o schimb.

Eu am vorbit cu mai multi parlamentari si cu sefii de la Braila si sunt mai multi care gandesc ca mine, care realizeaza in ce situatie suntem. Daca suntem Pro Romania, noi trebuie sa fim alaturi de Romania si de binele acestei tari", a spus Mihai Tudose pentru Stiri pe Surse.

Mihai Tudose a explicat si de ce trebuie sa fie investit cat mai repede un nou guvern, amintind de rectificarea bugetara, problemele din sanatate, propunerea de comisar european.

"Eu consider ca astazi va trebui sa avem un guvern, din mai multe motive, toate extrem de serioase si de grave. Trebuie sa avem rectificare bugetara care trebuie efectuata de catre Guvern prin OUG. Un guvern interimar nu mai poate da OUG si nu stiu cum poti inchide anul fiscal. Avem probleme in sanatate, trebuie dati bani. Avem probleme pentru ca autoritatile publice nu sunt finantate, vine iarna si trebuie sa ne pregatim.

Nu avem comisar european si 27 de tari asteapta dupa noi, dupa certurile noastre interne. Va trebui sa se vina in Parlament cu Legea bugetului. Asta este o lege care trebuie elaborata de catre Guvern si un interimar nu mai are drept de initiativa legislativa. Ce facem, cum trecem bugetul pentru 2020? Un parlamentar nu se poate apuca sa faca legea bugetului, nu are cum", a mai explicat Tudose.

I.O.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Voctor Ponta atac Mihai Tudose, #Mihai Tudose Guvern Orban , #Pro Romania