Ponta, lansare de star rock la prezidentiale - Cat a costat inchirierea Arenei Nationale

Miercuri, 10 Decembrie 2014, ora 12:50 8195 citiri
Foto: Facebook/Victor Ponta

Premierul Victor Ponta si-a lansat cu mare fast candidatura la prezidentiale, in ziua in care a implinit 42 de ani.

Lansarea a avut loc Arena Nationala din Bucuresti, care, in afara meciurilor de fotbal, a fost folosita pentru concertele trupelor internationale, precum Depeche Mode si Red Hot Chili Peppers. Inchirierea stadionului l-a costat pe Victor Ponta 219.132,30 de lei, TVA inclus, "la care se adauga consumul de utilitati", scrie pe blog Vlad Petreanu.

Cum se justifica Ponta, asemanat cu Ceausescu: La Sala Palatului isi facea congresele...

Jurnalistul a trimis Primariei Bucuresti o solicitare oficiala in acest sens, pe baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public.

Ponta, lansare faraonica la prezidentiale - discurs despre Unire, originile sale si razboiul cu Basescu

PMB a retransmis cererea catre Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti, care a dat raspunsul oficial. In afara de pret, din raspunsul autoritatilor se observa ca PSD a inchiriat stadionul cu 3 zile inainte de eveniment.

Ponta, ironizat dupa lansarea cu fast: Marete realizari ii uram tovarasului, iubit conducator si fiu al patriei

Presedintele PSD Victor Ponta si-a lansat oficial candidatura la prezidentiale, cu fast, pe 20 septembrie pe Arena Nationala. Premierul a fost sustinut la eveniment de un numar cuprins intre 50 si 70 de mii de social-democrati adusi cu peste 1.000 de autocare din toata tara, care au paralizat traficul in mai multe cartiere din Capitala.

Anterior, Ponta isi lansase candidatura la Cotroceni la Craiova si intr-un Congres National al partidului, la Alba Iulia. Alegerile prezidentiale au fost castigate de Klaus Iohannis.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News