Ponta, ironii la adresa primarului Timisoarei: Face metrou acum... eu mi-as dori, s-ar bucura Daciana

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 15:19 4826 citiri

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Transporturilor, Ioan Rus, sa inceapa negocierile cu Comisia Europeana pe marginea Master Planului de Transport, care urmeaza a fi aprobat miercuri, Rus precizand ca primele discutii la Bruxelles sunt programate in intervalul 9 - 13 martie.

"Azi avem Master Planul pentru Transport. Domnul ministru (Ioan Rus - n.red.), multumesc pentru efortul pe care l-ati facut. (...) Inteleg ca toti parlamentarii din comisiile de transport au fost, ati discutat, au fost de acord, au vazut.

Ca mai e cate un primar buclucas (al Timisoarei, Nicolae Robu - n.red.) care face metrou acum... Eu mi-as dori, s-ar bucura Daciana, dar pana face primarul metroul, haide sa ii facem noi toate celelalte centuri si autostrazi pe care le avem in Master Plan. Puteti incepe de saptamana viitoare negocierile cu Comisia Europeana", a spus Ponta la inceputul sedintei saptamanale a Executivului.

Ioan Rus: Daca ar fi sa facem proiecte de 50 miliarde de euro, noi nu avem roabe si ciment...

La randul sau, ministrul Rus a precizat ca, potrivit celor discutate la nivelul Comisiei Europene, delegatia romana se va afla la Bruxelles in intervalul 9 - 13 martie.

Inca un oras din Romania ar putea sa aiba metrou

Autoritatile din Timisoara, oras al carui primar este liberalul Nicolae Robu, intentioneaza sa demareze in acest an constructia unei magistrale de metrou, cu cinci statii - Gara de Nord, Iulius Mall, Gara de Est, Gradina Zoologica si Aeroport.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News