Ponta, ironic cu intrebarile incomode: Mi s-au inventat fapte. Imi cer scuze si Digi 24 (Video)

Luni, 21 Septembrie 2015, ora 13:36
7245 citiri
Ponta, ironic cu intrebarile incomode: Mi s-au inventat fapte. Imi cer scuze si Digi 24 (Video)
Foto: Digi24

In ziua in care a inceput judecarea dosarului sau, prim-ministrul Victor Ponta a reiterat ca nu isi va da demisia din fruntea Guvernului.

"Important e ca toate lucrurile bune pe care le-am facut - vine toamna, vine iarna, sa avem stabilitate. Opinia unanima e o guvernare buna, nici macar cei de la PNL nu spun ca nu e o guvernare buna", a declarat Ponta, dupa iesirea din sedinta social-democratilor, care au avut luni Comitet Executiv.

Intrebat in legatura cu ce a scris pe Facebook la adresa unui procuror, despre care jurnalista Digi24 a spus ca ar fi "procurorul Uncheselu", premierul a subliniat: "Eu nu am precizat numele, eu nu i l-am precizat".

"Si imi cer scuze ca intr-o tara democratica am indraznit sa-mi spun punctul de vedere. Cand cineva te acuza pe nedrept si iti inventeaza fapte, eu cred ca intr-o societate, spre deosebire de societatile staliniste, intr-o societate cat de cat democratica, ai dreptul sa te aperi pe tine. Imi cer scuze si Digi 24 pentru asta, dar e dreptul meu sa merg in fata judecatorului, pentru ceva ce orice om stie ca nu e adevarat", a adaugat Ponta.

Ponta, la ziua judecatii (si) in partid. Dragnea face calcule ca PSD sa ramana la guvernare

Premierul a mentionat ca nu a fost citat, luni, la inceputul judecarii dosarului sau, aratandu-se deranjat de intrebarile legate de proces.

"Nu vreti sa nu vorbim la televizor cu dosarul? Inteleg ca o fi facut pentru televizor dosarul, eu ma duc in fata judecatorului si spun ce stie orice student de anul doi", a declarat Victor Ponta.

Pe de alta parte, premierul a comentat din nou intentia Ungariei de a construi un gard pe o portiune a granitei cu Romania.

"O sa-mi apar tara si Guvernul si, faptul ca autoritatile maghiare se baga in jocurile din Romania, cred ca toata lumea ar trebui sa raspunda cu indignare. Cred ca nu e niciun sclav in Romania, fie in politica, fie in presa, care se bucura ca primim indicatii de la Budapesta", a mai spus prim-ministrul.

Ponta, inaintea sedintei PSD si a inceperii procesului: Sper ca toata lumea sa tina cont de Ziua Pacii

Cu circa o ora inainte de inceperea sedintei social-democratilor, Victor Ponta a scris pe Facebook un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a Pacii, in aceeasi zi in care a inceput judecarea dosarului sau: "Ziua Internationala a Pacii - o sarbatoare a Organizatiei Natiunilor Unite de care sper sa tina cont toata lumea, mai ales cei din zonele de conflict de pe glob".

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Ponta declaratii trimitere judecata, #Victor Ponta proces, #Ponta trimis judecata , #premier