Ponta, intrebat daca are cineva dubii ca va candida: Eu am, intrucat cred ca trebuie sa refacem USL

Vineri, 02 Mai 2014, ora 15:28 3176 citiri

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, intrebat daca mai are cineva dubii ca va candida la Presedintie, ca el are dubii pentru ca trebuie mai intai refacut USL si in cadrul acestei uniuni sa fie stabilit candidatul cu cele mai mari sanse.

Ponta a spus ca dupa 25 mai va fi stabilit candidatul la Presedintie.

"Dupa 25 mai stabilim impreuna, in primul si in primul rand daca vom reusi ce-si doresc toti romanii, sa refacem USL si apoi care este candidatul nostru. E vorba de ceea ce am promis in 2011-2012 si ceea ce promitem si astazi, ca vom incerca sa refacem USL si sa luptam impreuna impotriva regimului Basescu. Aceasta e cea mai importanta misiune", a spus Ponta, in legatura cu faptul ca mai multi lideri participanti la mitingul TSD au vorbit despre candidatura lui Ponta la Presedintie.

Intrebat daca are cineva vreun dubiu ca va candida la Presedintie, Ponta a spus: "Eu am dubii, pentru ca eu cred ca trebuie sa refacem USL si in cadrul USL sa stabilim care este candidatul cu cele mai mari sanse".

Lideri ai aliantei PSD-UNPR-PC, Daniel Constantin, Gabriel Oprea, Liviu Dragnea, au declarat, vineri, la mitingul organizat de TSD, ca Victor Ponta are obligatia si sansa sa devina presedintele Romaniei.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News