Ponta, inca o ironie la adresa PNL dupa esecul motiunii: Ce a postat pe Facebook (Video)

Marti, 29 Septembrie 2015, ora 15:45
5182 citiri
Ponta, inca o ironie la adresa PNL dupa esecul motiunii: Ce a postat pe Facebook (Video)
Foto: Arhiva Facebook/Victor Ponta

Premierul Victor Ponta, care a trecut marti fara probleme de motiunea de cenzura depusa de PNL, a simtit nevoia sa mai faca inca o gluma pe seama esecului principalului partid din Opozitie.

"Singurul comentariu despre motiunea Gorghiu-Blaga de azi! Acum inapoi la treaba!", a scris pe Facebook Victor Ponta, alaturand textului materialul video de mai jos.

What are the chances?

Posted by The Poke on Tuesday, August 4, 2015

Postarea premierului a strans intr-o ora aproape 1.500 de like-uri si peste 100 de comentarii.

Motiunea impotriva Guvernului a picat - LIVE TEXT - principalele declaratii, momente si imagini

Acesta este ultimul din mesajele ironice ale lui Victor Ponta la adresa copresedintilor PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga din cursul zilei.

Intai a inceput in discursul din Parlament aratandu-se dezamagit de faptul ca asa-zisa motiune de cenzura nu este altceva decat un atac anemic la adresa sa, nu la adresa guvernarii, astfel ca nu ii da nici macar ocazia sa prezinte cifrele din economie rezultate in urma activitatii sale in fruntea Executivului.

Ponta, despre motiunea PNL: Un esec, un fel de motiune la adresa PDL-PNL

Apoi, Ponta i-a luat pe rand pe Catalin Predoiu, Alina Gorghiu si Vasile Blaga si i-a ironizat pe fiecare in parte.

"Vedeam un basist chemand oameni in strada, Predoiu. Din fericire, n-a venit ca, daca venea, l-ar fi intrebat de ce a semnat inchiderea spitalelor, ordonante de cresterea TVA-ului, ordonante pentru Gala Bute pe care doar dna. Udrea plateste acum, nu ministrul Justitiei de atunci", a spus Ponta despre Predoiu.

Pe Alina Gorghiu a atacat-o cu contracte semnate pe cand era avocat: "Sunteti scumpa, dna Gorghiu!". Mai tarziu, a revenit la acest subiect spuand ca daca liberalii nu au vrut sa discute pe proiecte de guvernare si au preferat astfel de atacuri au avut surpriza cu Alina Gorghiu.

Ponta, ironii despre "buldogul" Blaga: Am si eu un labrador acasa care se crede tigru!

"Daca au vrut sa vorbim despre contracte... au avut o surpriza si doamna Gorghiu a avut si cei care credeau in onestitatea ei", a mai spus Ponta.

Cat despre Vasile Blaga, Ponta a inceput intrebandu-se ce s-a intamplat cu fostul lider PDL care reusea sa adune sprijin in jurul sau si in Parlament, dar si in strada.

"Din pacate, este datoria initiatorilor de a lamuri ce se intampla astazi pentru ca dincolo de jigniri si invective nu exista nicio critica adusa actului de guvernare, si bineinteles nicio solutie in cazul improbabil in care motiunea ar trece.

Ponta trece cu tancul peste Opozitie: Toate problemele PNL in Justitie - de la Gorghiu la Motreanu

Este nevoie de lamuriri si pentru oamenii adusi cu autobuze in fata in ploaie. Probabil ei credeau ca vin sa protesteze impotriva (sic!) celor care le-au taiat salariile si pensiile. Adevarul e ca nici dl. Blaga nu mai e ce-a fost odata. Sunt mai multi jurnalisti si jandarmi", a spus Ponta, de la tribuna Parlamentului.

Dupa ce Blaga i-a raspuns ca "ce am fost v-am demonstrat cu varf si indesat anul trecut cand v-am scos din politica inalta", Ponta a revenit: "u tot respectul, am si eu un labrador acasa care se crede tigru".

Opinia PSD despre motiunea de cenzura: O bataie de joc, un demers pripit si nejustificat

Guvernul Ponta a trecut pentru a doua oara in acest an, fara emotii, testul de incredere, dupa ce motiunea de cenzura a Opozitiei a picat la vot in Parlament.

Din totalul de 549 de parlamentari au fost prezenti 413. Au fost exprimate 215 voturi, niciunul nefiind anulat. "Pentru" au votat 207 parlamentari, iar "impotriva" 8. Pentru ca motiunea sa fi trecut ar fi trebuit sa intruneasca cel putin 275 de voturi.

Motiunea de cenzura a picat - cate voturi a reusit sa stranga PNL din vara pana acum

A.S.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#Ponta glume motiune cenzura Blaga Gorghiu, #Ponta film video Facebook motiune cenzura , #premier