Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ponta il compara pe Iohannis cu regele maimutelor: Va ramane singur, ca in Cartea Junglei

Marti, 03 Mai 2016, ora 19:32
8052 citiri
Ponta il compara pe Iohannis cu regele maimutelor: Va ramane singur, ca in Cartea Junglei
Foto: Facebook/Victor Ponta

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, l-a atacat marti pe presedintele Klaus Iohannis, afirmand ca asteapta sa vada ce ministru mai demisioneaza, aratand ca, in final, va ramane doar Iohannis, ca-n filmul animat "Cartea Junglei", sprijind singur coloana cand totul in jurul sau cadea.

"Ma duc sa vad ce ministru mai demisioneaza din Guvernul meu, pana ramane domnul Iohannis. Ati vazut Cartea Junglei cand cadea totul in jur si ramanea doar el (regele maimultelor - n. red.) si tinea coloana? O sa ramana doar domnul Iohannis cu Guvernul lui", a declarat marti Victor Ponta, dupa ce Vlad Alexandrescu a fost revocat din functia de ministru al Culturii de Dacian Ciolos.

Ministrul Culturii, demis oficial. Pe cine propune Ciolos in locul lui Vlad Alexandrescu

Victor Ponta a confirmat, marti, conform B1 TV, ca s-a intalnit cu Liviu Dragnea. Nu a vrut, insa, sa dea detalii jurnalistilor despre cele discutate, afirmand "Haideti sa... Astazi sa nu va stricam surprizele. Vedem ce ministru isi mai da demisia astazi si dupa aia mai vorbim si despre alte lucruri. O sa discutam si o sa luam decizii impreuna. Decizii intelepte.

Da, am vorbit cu Liviu. Am discutat cu Liviu tot ceea ce este bine pentru PSD si pentru alegatorii nostri, ai USL. Ii sustin pe toti candidatii PSD si pe cei ai ALDE".

Declaratiile au fost facute de Victor Ponta la finalul sedintei grupului PSD din Camera Deputatilor, unde s-a decis in unanimitate prezentarea la Biroul permanent a solicitarii de revocare a lui Valeriu Zgonea de la sefia Camerei Deputatilor.

Zgonea contesta excluderea din PSD: Sa ne uitam putin la legalitatea deciziei!

Intrebat daca va fi presedinte al Camerei Deputatilor, Ponta a precizat ca: "Asta va decide PSD, eu nu sunt PSD ca sa vorbesc".

Luni seara, Liviu Dragnea anuntase ca urma sa aiba o intalnire cu Victor Ponta, in cadrul careia urma sa se discute despre functia de presedinte de la Camera Deputatilor, dar si despre multe altele.

Dragnea il vrea pe Ponta presedinte la Camera Deputatilor (Video)

Acesta a declarat la Realitatea TV ca "Victor Ponta e cel mai recomandat pentru aceasta functie (presedinte al Camerei Deputatilor - n. red.). Victor Ponta era un presedinte mai bun decat actualul presedinte al Romaniei".

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Ponta Cartea Junglei Iohannis, #Ponta presedinte camera deputati, #Dranea Ponta camera deputatilor, #Ponta demisie ministri , #PSD
Comentarii
Poza cop4you
cop4you
rank 5
pierdere de timp sa comentezi ineptiile urmaritului penal ponta