Ponta: Il astept pe Iohannis la dezbateri. Sa vina si cu prompterul. Ce spune candidatul ACL

Duminica, 09 Noiembrie 2014, ora 22:32
5770 citiri
Ponta: Il astept pe Iohannis la dezbateri. Sa vina si cu prompterul. Ce spune candidatul ACL
Foto: Antena 3

Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la prezidentiale, a declarat ca il asteapta pe Klaus Iohannis la oricare dintre dezbaterile stabilite de actualul premier pentru zilele urmatoare, la diferite televiziuni, precizand ca doreste sa afle ce gandeste candidatul ACL in privinta unor aspecte precum politica externa sau securitatea nationala.

"Daca domnul Iohannis va veni la oricare dintre aceste patru dezbateri, sunt (televiziunile, n.red.) care au informat zi de zi despre viata politica, e cu atat mai bine, pentru ca imi va face placere sa aflu si eu ce gandeste despe politica externa, despre politica de securitate, sunt de acord sa vina si cu prompterul. Daca nu vine, pana la urma, eu trebuie sa conving pe cat mai multi dintre romani ca stiu ce vreau sa fac din acea pozitie. (...)

Sa spuna ce vrea pe politica externa, securitate nationala. Nu vorbesc despre sloganuri, limbaj de lemn. Nu poti sa spui ca esti pentru integrare europeana, ca nu esti Ucraina", a spus Ponta la Antena 3.

Acesta a adaugat ca Iohannis are o "slabiciune a functiilor".

"Dansul intotdeauna si-a dorit o functie (...) cred ca are aceasta slabiciune a functiilor. Ce anume il califica pentru functiile acestea importante? E primar. Eu cunosc un singur caz de primar care a devenit presedinte si un singur caz de primar care a fost prim-ministru. Din pacate, nu are niste precedente fericite", a adaugat Ponta.

Iohannis: Nu stiu cum o sa fac dar lumea o sa ne vada dezbatand

Prezent si el la B1 Tv, Klaus Iohannis l-a acuzat din nou pe Ponta ca, din "inaltimea functiei sale de premier", a stabilit de unul singur datele, orele, locurile unde vrea dezbateri, fara sa il consulte macar inainte.

Totodata, candidatul ACL a promis ca va face cumva ca o dezbatere sa aiba loc.

"Luni sau marti, nu stiu cum o sa fac sa ii aduc la masa negocierii si o sa fac asa incat lumea sa ne vada dezbatand, pe amandoi, problemele Romaniei", a spus Iohannis la B1 Tv.

Presedintele Traian Basescu a propus sambata ca o eventuala dezbatere televizata intre Victor Ponta si Klaus Iohannis sa fie tinuta la Palatul Cotroceni, astfel incat toata presa sa o poata prelua.

Basescu propune si el o dezbatere Ponta-Iohannis: La Cotroceni

Klaus Iohannis s-a exprimat in favoarea unei dezbateri organizate pe o platforma independenta, in timp ce Victor Ponta a va merge la "4 televiziuni pentru a-si prezenta programul si viziunea chiar daca domnul Iohannis nu doreste sa vina".

Dezbatere Ponta-Iohannis la Cotroceni: Ce spune prezidentiabilul ACL

De asemenea, Ponta si-a exprimat duminica seara convingerea ca, daca nu va face o greseala uriasa, "ceva cu totul si cu totul nemaivazut", va castiga alegerile cu o diferenta care sa ii dea legitimitate.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Ponta Iohannis dezbatere, #Victor Ponta Klaus Iohannis alegeri presedinte , #Klaus Iohannis
Comentarii
Poza Salamcusoia
Salamcusoia
rank 5
Nu conteaza ce accent are omul, sau cit de repede vorbeste.
Poza Marin2134
Marin2134
rank 5