Ponta ii raspunde lui Macovei: E dusa cu sorcova (Video)

Miercuri, 22 Mai 2013, ora 20:08
4212 citiri
Ponta ii raspunde lui Macovei: E dusa cu sorcova (Video)
Foto: Arhiva

Premierul Victor Ponta considera ca europarlamentarul PDL Monica Macovei este "dusa cu sorcova" cand afirma ca s-ar pregati la nivel emotional terenul pentru gratierea lui Gigi Becali, aratand ca aceasta acuza la momentul suspendarii lui Basescu ca s-ar pregati gratierea lui Nastase.

"Cum sa ma exprim eu ca sa nu se supere nimeni? Cred ca doamna Macovei e dusa cu sorcova, ca sa zic asa. Tot doamna Macovei ne spunea anul trecut cum l-am suspendat pe Basescu ca sa-l gratiem pe Adrian Nastase. Nu l-a gratiat nimeni pe Adrian Nastase.

Macovei: Antonescu si Zgonea pregatesc la nivel emotional gratierea lui Becali

In rest, pe Becali nu stiu daca il gratiaza sau nu presedintele Basescu, in niciun caz nu despre asta am vorbit vreodata. Deci ce sa-i urez doamnei Macovei? Sanatate. E o prostie, a nu stiu cata prostie, nu tot Macovei a zis in Parlamentul European ca doua milioane si jumatate de voturi au fost fraudate?

Banuiesc ca s-a convins toata lumea ca e cu sorcova. Sa vad cum o sa traduca in engleza, sa ma parasca la Parlamentul European", a spus Ponta, aflat la Bruxelles pentru Consiliul European.

Monica Macovei afirma, intr-o postare pe blog, ca, in doar cinci zile, premierul Victor Ponta si-a intensificat atacurile la adresa Justitiei, in sensul ca le-a dat ordine procurorilor si le-a transmis judecatorilor ca nu vrea sa vada in inchisoare persoanele pe care le simpatizeaza.

Ea afirma ca presiunea pe care premierul Ponta, care si-a declarat simpatia pentru Gigi Becali, o pune pe magistrati este inacceptabila, facand referire inclusiv la declaratiile de simpatie lansate de cei doi presedinti ai Parlamentului, Antonescu si Zgonea, "intristati" de decizia instantei de a-l condamna pe Becali si pregatind, la nivel emotional, terenul pentru cererea de gratiere.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Ponta Macovei dusa sorcova, #Ponta gratiere Becali , #premier
Comentarii
Poza Ioan Ernst Feher
Ioan Ernst Feher
rank 5
Poza ORD
ORD
rank 5
Un raspuns demn de un golan PSD-ist, fara bun simt.