Ponta ii ataca pe "apostolii" PD-L de la Bruxelles: Sunt personaje ipocrite!

Duminica, 06 Martie 2011, ora 10:41
2779 citiri
Ponta ii ataca pe "apostolii" PD-L de la Bruxelles: Sunt personaje ipocrite!
Foto: Realitatea Tv

Triada reformatoare din PD-L este compusa din personaje cel putin la fel de condamnabile ca si cei care s-au opus, este parerea pe care o are copresedintele USL, Victor Ponta, despre Monica Macovei, Cristian Preda si Sever Voinescu.

Liderul social democrat sustine ca cei trei democrat liberali sunt ipocriti si fatarnici, abordand acest "comportament reformator". De asemenea, Ponta le transmite celor trei "Apostoli" de la Bruxelles ca nu ar fi ajuns unde sunt acum daca nu erau baroni, alesi locali sau traseisti politici in PD-L.

Copresedintele USL aduce acuzatii grave la adresa Monicai Macovei, Cristian Preda si Sever Voinescu.

"Triada reformatoare e compusa din niste personaje cel putin la fel de condamnabile ca si cei care s-au opus, dar mult mai ipocrite si mai fatarnice (Voinescu a inchis ochii cand Roberta fura voturi in Parlament, Macovei a intervenit la instanta cand era Ministrul Justitiei si a castigat pentru familie o vila in Cotroceni care nu era a ei, iar Preda a pupat poala lui Base pana a prins o sinecura bine platita la Parlamentul European)", scrie Victor Ponta pe blogul personal.

Liderul social democrat se arata mirat ca cei trei au propus ca statutul PD-L sa cuprinda o prevedere prin care membrii sa fie suspendati automat daca au probleme cu legea.

"Cum Dumnezeu sa scrie ei in 2011 ca unul trimis in judecata nu mai are ce cauta in Partid? Pai Basescu in 2004 era pe rolul instantei cu dosarul "Flota", iar in 2005 a scapat de hotia cu casa din "Mihaileanu" doar prin "competentele" incontestabile ale Dnei Avocat Elena Udrea! Ati uitat deja dragi urmasi ai lui Traian? Hai sa nu-i mai bagam in seama, au destul timp sa faca cata reforma vor in Opozitie, problema este ca acum ne distrug si ne fura tara!", conchide Ponta.

PD-L si-a votat statutul fara criterii de integritate - reformistii invinsi la CNC

Conducerea PD-L a aprobat sambata, in cadrul Consiliului National de Coordonare (CNC), modificarile statutului, asa cum fusesera ele decise vineri seara de Colegiul Director, fara criteriile de integritate atat de dorite de reformisti.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Victor Ponta atac PDL, #Ponta atac Preda Macovei, #Ponta atac Sever Voinescu , #stiri Victor Ponta
Comentarii