Ponta, huiduit la Facultatea de Teologie din Cluj: Nu merita sa intre intr-o biserica!

Vineri, 06 Decembrie 2013, ora 13:48
6450 citiri
Ponta, huiduit la Facultatea de Teologie din Cluj: Nu merita sa intre intr-o biserica!
Foto: Realitatea TV

Premierul Victor Ponta a fost huiduit la Cluj-Napoca, vineri dimineata, de catre activistii impotriva demararii proiectului de exploatare a aurului de la Rosia Montana.

Zeci de oameni l-au intampinat pe seful Executivului in fata Facultatii de Teologie, unde acesta era asteptat sa inaugureze un modern campus universitar teologic, transmite Realitatea TV.

Preotii si studentii de la Facultatea de Teologie Ortodoxa au inceput sa cante colinde in momentul in care protestatarii au cerut demisia premierului si au afisat bannere cu lozinci impotriva guvernarii Ponta.

Totusi, premierul a reusit sa se strecoare in interiorul campusului, dar nu a mai reusit sa taie panglica de inaugurare, deoarece a fost intampinat la iesire de activistii impotriva demararii proiectului minier de la Rosia Montana.

"Nu este normal ca un prim-ministru care tradeaza si fura patria sa stea intr-o biserica ortodoxa romaneasca, o institutie pe care poporul roman a respectat-o. Astia (guvernantii - n.red.) nu merita sa intre intr-o biserica", a spus o batrana care a luat parte la protest.

Un alt protestatar l-a facut pe Ponta "tradator de tara" si a spus ca acesta ii minte pe oameni pe fata. Acesta i-a reprosat sefului guvernului lipsa de consecventa in ceea ce priveste pozitia sa privind exploatarea resurselor din tara.

Ponta: N-am mai vazut huiduieli in fata unei biserici, dar fiecare face ce stie si ce poate

La iesirea de la inaugurarea campusului universitar de la Facultatea de Teologie din Cluj-Napoca, premierul le-a spus jurnalistilor ca nu a mai vazut niciodata asa ceva si ca nu i se pare un lucru normal sa huiduiesti un in fata unei biserici.

"E normal, fiecare face ce stie si ce poate, insa recunosc ca nu am mai vazut pana acum fluieraturi si huiduieli in fata unei biserici. (...) Aici am inaugurat un campus universitar important pentru Cluj. Cred ca atunci cand e vorba de ziua nationala, cand e vorba de biserica, cand e vorba de universitati nu ar trebui sa existe niciun fel de... Fiecare face ce stie, dar ideea de a huidui un mitropolit in fata unui lacas de cult nu am mai intalnit-o pana acum si cred ca este o problema de educatie", a spus seful Executivului.

Intrebat de jurnalisti de ce izoleaza localitatea Pungesti punand jandarmii sa-i pazeasca pe oameni si facandu-i sa sufere, premierul Ponta a spus ca nu-i adevarat, ca acolo nu sufera nimeni si ca "trebuie sa respectam legea romaneasca". Totodata, el i-a indemnat pe oameni sa mearga si sa vada care este situatia de la Pungesti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#protestatari huiduit Ponta Cluj, #activisti Rosia Montana huiduit Ponta , #premier
Comentarii
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5
O mina de needucati s-au gasit sa huiduieasca. Or fi ei
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5