Ponta: Pelicula lui Tudor Giurgiu nu este despre mine. Un procuror dinainte de '89 si-ar putea juca propriul rol

Joi, 25 Septembrie 2014, ora 23:28 5886 citiri
Foto: Romania TV

Premierul Victor Ponta a vorbit, joi seara, despre trailerul filmului "De ce eu? / Cristian", inspirat din sinuciderea procurorului Cristian Panait, in care apare si Robert Turcescu. Seful Guvernului a precizat pelicula nu il vizeaza deloc.

"Nu are nicio legatura cu mine. Are legatura cu Cristi Panait, care mi-a fost prieten. Tudor Giurgiu a zis ca eu nu mai eram procuror de mult cand s-au intamplat faptele", a declarat Victor Ponta la Romania TV.

Totusi, premierul spune ca ar trebui sa fie realizata o productie despre procurorii dinainte de '89.

"Poate facem filme despre procurorii dinainte de '89, care arestau oameni pentru un sac de porumb. Acolo gasiti o candidata care si-ar putea juca propriul rol", a spus Victor Ponta, facand referire la Monica Macovei, candidat la alegerile prezidentiale.

Turcescu, in filmul despre sinucicerea procurorului Panait. Explicatiile regizorului Tudor Giurgiu

Robert Turcescu joaca in filmul lui Tudor Giurgiu despre cazul procurorului Panait (Video)

Tudor Giurgiu a lansat, joi, trailerul filmului "De ce eu? / Cristian", pelicula inspirata din sinuciderea procurorului Cristian Panait si in care apare siRobert Turcescu.

Regizorul a declarat, joi seara, ca l-a lansat acum, pentru ca i s-a parut o perioada buna.

"E un teaser, un spot care vrea sa agate publicul si audienta. (...) Mi-am spus 'De ce nu?'. De ce sa nu ies un trailer care era aproape facut? Am inlocuit doar cateva fotografii. A fost un moment bun de a spune ca va veni filmul la un moment dat", a spus Tudor Giurgiu la Digi 24.

Lansarea vine intr-o perioada in care Robert Turcescu se afla in mijlocul unui scandal, dupa ce a dezvaluit ca a fost ofiter sub acoperire.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News