Ponta exclude orice colaborare cu PSD: Nu ne facem iar frati cu hoti si incompetenti ca sa primim si noi ciolan

Marti, 28 Mai 2019, ora 22:31
8055 citiri
Ponta exclude orice colaborare cu PSD: Nu ne facem iar frati cu hoti si incompetenti ca sa primim si noi ciolan
Foto: Arhiva Facebook/Victor Ponta

Liderul Pro Romania Victor Ponta afrima, referindu-se la o eventuala colaborare cu PSD sau la reintoarcerea unor membri, ca cei din partidul sau nu vor sa se faca iar "frati" cu hoti si incompetenti ca sa primim si noi un pic de "ciolan".

"Ah-nici nu va inchipuiti ce bine ne simtim cand spunem NU!!! Noi suntem ProRomania si suntem foarte multumiti cu asta! Chiar suntem ALTFEL si ramanem asa! Noi de la ProRomania suntem oameni liberi, chiar NU suntem de vanzare ca altii! Chiar nu ne batem joc de cei care ne-au votat! Chiar nu spunem ceva duminica la vot si facem marti invers!

Chiar nu ne facem iar 'frati' cu hoti si incompetenti ca sa primim si noi un pic de 'ciolan'! Chiar am inteles ce au vrut sa spuna oamenii prin votul din 26 Mai si nu ii sfidam si nici nu incercam sa ii prostim! Chiar am inteles ca problema Romaniei nu era omul Liviu Dragnea, ci 'Sistemul Liviu Dragnea' si toti acum vor sa ramana in 'Sistemul LD' dupa ce au scapat rapid de om!", scrie Ponta pe Facebook.

El spune ca stie ca unii pur si simplu nu inteleg cum este sa ai onoare, cuvant, rusine.

"Stiu ca l-au criticat pe Dragnea pana au primit o functie sau un contract si pe urma l-au laudat! Stiu ca il slujeau pana ieri pe Dragnea si azi spun ce rau era si cum era vinovat de toate! Stiu ca isi inchipuie ca ii pacalesc iar pe romani - a plecat Dragnea si ei sunt toti curati, frumosi si destepti, doar Dictatorul era rau! Ma uit la ce fac unii lideri PSD acum si revad scenele de la si dupa CPEX al PCR din 1989! Cred ca au uitat ce s-a intamplat dupa 1989 si cum au terminat oamenii aceia!", spune Ponta, care admite ca a fost intre "acesti indivizi" si a facut aproape tot ce faceau si ei.

"Am primit de la romani un mesaj in 2014-2015 si vreau sa arat ca l-am inteles! Am muncit si suferit atat timp ca sa dovedesc ca m-am schimbat in bine - exista ceva pe lume care sa ma faca sa revin in 'mlastina'?!? NU! Echipa ProRomania merge mai departe-pe un drum pe care l-am ales, foarte dificil, dar este drumul corect! Ii ateptam alaturi de noi pe toti cei care nu isi vand sufletul pentru bani, functii si avantaje meschine!", conchide fostul lider PSD.

Gabriela Firea a declarat luni, intrebata daca ar trebui sa revina colegi in partid: "Categoric da, le fac o invitatie personala, prieteneasca, pentru ca CEX-ul este cel care va decide pana la urma si reinscrierea si rechemarea colegilor nostri in PSD, asa este normal, domnul Marian Neacsu este un om extrem de valoros, a fost unul dintre cei mai buni secretari general, pe timpul domniei sale partidul a fost unit si nu dezbinat, la fel domnul Mocioalca, domnul Tutuianu si ceilalti colegi din partid care au avut de suferit de pe urma faptului ca au semnat pe acea scrisoare".

"Daca nu se va decide ca acesti colegi sa se intoarca pur si simplu in partid, atunci sa se stabileasca o alianta intre PSD si PRO Romania. Bineinteles, aceasta este o dorinta a mea, nediscutata cu ceilalti colegi din Comitetul Executiv, este normal ca sa existe niste intalniri in perioada urmatoare si sa se stabileasca o strategie. Nu vreau sa o iau eu inaintea deciziei lor, eu imi exprim o opinie personala", a spus Firea.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Victor Ponta oferta firea intoarcere PSD, #Ponta PSD hoti , #PSD