Ponta: E foarte clar ca Guvernul este condus de Elena Udrea (Video)

Joi, 30 Septembrie 2010, ora 13:16 3152 citiri
Foto: gorjeanul.ro

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, joi, ca Guvernul este condus, in acest moment, de Elena Udrea.

Ponta a precizat ca nu vrea ca Opozitia sa stabileasca prin presa cine va fi premierul Guvernului de serviciu dupa motiunea de cenzura si ca PSD si PNL vor stabili ce fac "cu pielea ursului", dupa ce il vor omori.

"Nu va asteptati acum sa ma cert cu cei din Opozitie. Eu ma cert cu Traian Basescu si cu Guvernul. Si inca o data o spun: e Guvernul doamnei Udrea in acest moment. E foarte clar. Asta este preocuparea PSD-ului. Iar in Opozitie, ne intalnim, stabilim, respectam tot ce stabilim, nu ne razgandim si mergem mai departe", a adaugat presedintele PSD, rugat sa comenteze ipoteza ca PSD sa nu detina premierul in acest Guvern de serviciu.

"Sunt de acord cu ceea ce am stabilit - nu prin intermediul presei - cand am discutat cu dl Antonescu si cu dl Daniel Constantin. Vom stabili impreuna detaliile. Nu persoanele sunt importante. Importanta este actiunea impotriva Guvernului si impotriva lui Traian Basescu si sunt convins ca vom stabili impreuna cum, mai departe, dupa ce omoram ursul, ce facem cu pielea lui", a adaugat social-democratul, facand referire la un interviu acordat de Crin Antonescu, in care acesta spunea ca ar fi de preferat ca premierul Guvernului post-motiune sa fie independent.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News