Ponta: E bine ca Videanu ajunge in inchisoare, dar trebuie recuperati banii de la Oltchim

Miercuri, 05 Decembrie 2012, ora 21:07 5559 citiri

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca este bine ca ajung in inchisoare cei vinovati de "capusarea" Oltchimului, printre care Adriean Videanu, Dan Diaconescu si Constantin Roibu, dar trebuie recuperat si prejudiciul realizat de acestia.

"In ultimii 3 ani a fost un jaf sistematizat si coordonat de domnii Videanu, Boureanu si Roibu la Oltchim. Timp de trei ani, Oltchimul a fost capusat, din fericire am reusit eliminarea contractelor care capuseaza Oltchimul.

Videanu, Dan Diaconescu, Boureanu, Roibu, au devalizat Oltchimul in ultimii ani si au incercat sa inchida Oltchimul pentru a-si ascunde urmele, pentru a nu se mai gasi intr-un faliment adevaratii vinovati.

Vreau sa precizez, in toate cazurile pe care le enumar s-au depus plangeri penale si astept ca DNA sa ancheteze si sa trimita in judecata persoanele vinovate si sa ia masuri pentru recuperarea prejudiciului, pentru ca e vorba de miliarde de euro si simplul fapt ca Videanu, Dan Diaconescu, Roibu, cei vinovati, ajung in inchisoare, este bine, dar trebuie recuperati banii, miliardele de euro pierdute prin activitatea lor", a declarat Ponta la Targu-Jiu.

Ponta linisteste angajatii de la Oltchim - afla cand vor primi salariile

In luna septembrie, combinatul Oltchim a trecut printr-un proces esuat de privatizare, dupa ce Dan Diaconescu nu a platit suma licitata, de 45 milioane de euro si a creat un adevarat scandal foarte mediatizat.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News