Ponta: E bine ca astazi se incheie o epoca proasta. Avem trei propuneri de premier

Joi, 10 Octombrie 2019, ora 15:51
15100 citiri
Ponta: E bine ca astazi se incheie o epoca proasta. Avem trei propuneri de premier
Foto: captura video Facebook/Epoch Times Romania

Presedintele ProRomania, Victor Ponta, a declarat, joi, dupa caderea Guvernului Dancila prin motiune de cenzura, ca este foarte bine ca se incheie astfel "o epoca proasta". El le propune fostilor colegi din PSD sa mearga la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis cu o propunere comuna de premier.

"Doamna Dancila chiar nu era adecvata pentru functia de prim-ministru, de lider al PSD. E bine ca astazi se incheie o epoca chiar proasta. Impreuna cu colegii de la PSD vrem sa construim o guvernare buna, social democratie (...) sa iesim din criza in care chiar suntem. Nu pot sa ma bucur, nu ma bucur ca am batut fosta echipa, dar cred ca s-au batut ei", a declarat Victor Ponta, fost presedinte al PSD.

In acelasi timp, liderul ProRomania a tinut sa sublinieze ca 28 de parlamentari ai partidului sau au semnat motiunea, dar de votat au votat-o mai multi: 31.

"Le bat un pic obrazul celor de la USR, PNL (...) care spuneau ca facem jocuri. Da, am semnat 28 si am votat 31 (...)

Oferta mea pentru fostii mei colegi de la PSD ramane valabila, acum dupa motiune: ar trebui sa ne asezam la masa, sa intelegem ca acest guvern s-a terminat, sa sustinem impreuna un candidat comun in turul doi, pe Mircea Diaconu, sa incercam sa reconstruim o guvernare", a spus Victor Ponta, precizand ca, "dupa un an, oamenii vor decide prin vot" cine sa guverneze.

Victor Ponta a mai anuntat ca partidul sau a pregatit deja "proiectele cele mai importante pentru Romania", pe care le va sustine.

"Am telefonul plin de mesaje de la PSD, sute de mesaje, toate incepeau cu 'Ai avut dreptate, am fost un prost'", a mai spus Victor Ponta, precizand ca, desi se va consulta cu social-democratii, nu va discuta cu Viorica Dancila, presedintele PSD, pentru ca "nu are sens".

ProRomania are trei propuneri de premier

Victor Ponta a dezvaluit ca ProRomania are trei propuneri de premier pe care le va negocia mai intai cu "colegii de la PSD", cu care si-ar dori sa se inteleaga inainte de a merge la discutii cu presedintele Klaus Iohannis.

Desi liderul ProRomania nu a dat nume, surse citate de Digi24 au spus ca partidul lui Victor Ponta i-ar avea in vedere pe Marius Nica, fost ministru al Fondurilor Europene, Corina Cretu, fost comisar european, si Sorin Cimpeanu, fost ministru al Educatiei.

Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
Sorin Chelmu, fost Secretar Generla al Guvernul României, va candida la funcția de președintel al Consiliului Județean Vaslui. Originar din județul Vaslui, Chelmu și-a prezentat...
#Ponta motiune Dancila, #Ponta premier Cotroceni , #Pro Romania