Ponta: Dragnea, in dosarul Referendumul, e o victima a Sistemului. In dosarul Tel Drum e victima propriei lacomii

Joi, 16 Noiembrie 2017, ora 20:06
5148 citiri
Ponta: Dragnea, in dosarul Referendumul, e o victima a Sistemului. In dosarul Tel Drum e victima propriei lacomii
Foto: Facebook/Victor Ponta

Liviu Dragnea, in dosarul "Referendumul", este "o victima a Sistemului", iar in dosarul "Tel Drum" este "doar victima propriei lacomii si a mentalitatii de grup infractional", considera fostul premier Victor Ponta.

"Eu cred ca si Grindeanu si Teodorovici si eu gresim tot explicand ceva ce este clar pentru orice om cinstit - ca am fost chemati ca martori conform legii si am spus doar ce stim conform legii (ceea ce trebuie sa faca orice om intr-o tara normala)! ", a scris Ponta, pe Facebook.

In opinia sa, "propaganda lui Dragnea" ascunde "fondul problemei".

"Propaganda lui Dragnea arunca cu aceste mizerii in fostii premieri sau ministri pentru a ascunde fondul problemei - acuzatiile OLAF si cei 21 milioane de euro fraudati din fonduri europene si platiti din banii bugetului de stat/ desi realitatea este alta, poti sa incerci sa ii minti pe membrii PSD ca de fapt toata tarasenia ramanea ascunsa daca nu ii chema martori pe Ponta, Grindeanu, Teodorovici sau Sova - ceea ce este o manipulare sinistra. Gandirea mafiota care stapaneste acum conducerea PSD este urmatoarea: nu conteaza daca Tel Drum a furat sau nu banii, conteaza sa nu spuna nimeni nimic despre asta!", a aratat Ponta.

In opinia sa, problema de fond a PSD este "apararea dincolo de limita bunului simt" a unor oameni care au incalcat legea.

"Problema de fond a PSD este apararea, dincolo de limita bunului simt, a unor oameni care au incalcat legea cu adevarat, au deturnat bani publici, au averi uriase si bogatii nejustificabile/ in campania din 2014 imi amintesc exact cum Klaus Iohannis nu a zis niciodata ca eu sunt corupt-, dar mi-a aratat mereu lista cu baroni si bogatasi pesedisti (in frunte chiar cu Dragnea) pe care eu ii aparam impotriva sentimentului general - si asa a obtinut voturi multe de la oameni exasperati de abuzurile unor asemenea oameni din PSD pe care partidul ii apara cu orice pret", a sustinut Ponta.

Totodata, el a dat asigurari ca nu o sa mai apere niciodata "baroni lacomi".

"Dragnea in dosarul 'Referendumului' este o victima a Sistemului/ in dosarul 'Tel Drum' este doar victima propriei lacomii si a mentalitatii de grup infractional! Daca PSD nu a invatat nimic din alegerile prezidentiale din 2014 eu am invatat/ o sa apar mereu oamenii nevinovati victime ale abuzurilor unui Sistem gresit; nu o sa mai apar niciodata baroni lacomi", a mai scris Victor Ponta.

Amintim ca Liviu Dragnea e urmarit penal de DNA in dosarul Tel Drum pentru 5 infractiuni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Ponta Dragnea Tel Drum, #Ponta Dragnea dosare , #stiri Victor Ponta