Ponta dezvaluie de ce s-au impacat PSD si PNL si da de inteles ca Lazaroiu e nebun

Luni, 20 Ianuarie 2014, ora 22:48
3392 citiri
Ponta dezvaluie de ce s-au impacat PSD si PNL si da de inteles ca Lazaroiu e nebun
Foto: B1TV

Victor Ponta sustine ca USL merge foarte bine si nu are de gand sa-l mai suspende a treia oara pe Traian Basescu din functia de presedinte.

"Spre marea suparare a unor colegi de-ai dumneavoastra, USL merge foarte bine (...) Vreti sa va spun marele secret, de ce ne-am impacat din nou? Nu din cauza, ci datorita lui Traian Basescu. De cate ori il vedem, ne dam seama ca obligatia noastra este de a pune capat unui regim care timp de 10 ani a facut foarte mult rau Romaniei", a declarat Victor Ponta, luni seara, intr-o emisiune la postul B1TV.

Pentru ca premierul a completat spunand ca regimul Basescu se va incheia dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2014, dar presedintele isi va termina mandatul pe 21 decembrie, la ora 12 noaptea, cand acesta va pleca "cu faimosul Logan", a fost intrebat daca nu e adevarat ca USL pregateste o noua suspendare, asa cum a declarat Sebastian Lazaroiu.

"Nu va mai luati dupa toti nebunii!", a replicat Victor Ponta, explicand ca "nu e o jignire, e mai degraba un diagnostic".

Cum moderatorul i-a spus ca nu e psihiatru, premierul a replicat zambind: "Nu, dar am vorbit cu psihiatrii despre personajul respectiv", referindu-se la consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu.

"De ce sa il suspendam?", a intrebat retoric premierul, spunand ca el "sigur nu" are in vedere asa ceva.

Victor Ponta a reiterat ideea ca regimul Basescu trebuia sa se incheie odata cu referendumul din 2012, chiar daca a fost atentionat de realizatorul emisiunii ca atunci nu s-au indeplinit conditiile legale pentru demiterea presedintelui.

"Vreau sa traiesc intr-o tara in care 90% dintre romani vor ceva, acel lucru sa se intample!", a replicat premierul, in conditiile in care la referendumul respectiv nu s-au prezentat jumatate dintre alegatori.

Mai mult, Victor Ponta a facut o comparatie amuzanta, spunand ca Traian Basescu nu mai are legitimitate, dar face la fel ca in bancul in care "vrei sa treci tara strada si ea sa nu vrea sa treca dupa tine".

Pe de alta parte, Victor Ponta a sustinut ca Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Fortei Civice, o va sustine pe Elena Basescu la alegerile europarlamentare din acest an, asteptand la schimb "ca sa fie si el sustinut dupa", adica la alegerile prezidentiale.

"E o informatie pe care o detin. De obicei ce am zis s-a implinit", a mai declarat Victor Ponta.

Comentariul a fost facut in conditiile in care Mihai Razvan Ungureanu a propus boicotarea referendumului pentru revizuirea Constitutiei, pe care USL intentioneaza sa il organizeze simultan cu alegerile europarlamentare.

"Cati alegatori au ei, 100, 1.000, cati au sa stea acasa. Atunci vom avea un rezultat foarte bun la europarlamentare, noi, cei de la USL", s-a aratat convins Victor Ponta.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Ponta Lazaroiu nebun, #Ponta Ungureanu Eba europarlamentare , #premier