Ponta, despre taxa de pod eliminata: Basescu vede barierele din elicopter

Vineri, 01 August 2014, ora 20:25 3104 citiri

Premierul Victor Ponta l-a ironizat pe presedintele Traian Basescu, spunand ca seful statului nu va vedea barierele ridicate la Cernavoda, dupa ce taxa de pod a fost suspendata, pentru ca el merge cu elicopterul la mare.

"I-am raspuns ca sa poata pleca linistit la mare. Probabil a vazut ca barierele sunt ridicate din elicopter, ca nu merge cu masina", a declarat Ponta, la Antena 3, intr-o interventie telefonica, in care i-a transmis presedintelui ca nu va face alte nominalizari pentru Cultura si Buget, dupa ce presedintele a afirmat ca nu este de acord cu Rozalia Biro si Claudiu Manda.

Fara oprire pana la mare: Taxa de pod, eliminata complet toata vara

"Ma bucur ca barierele au fost ridicate. Trebuie sa se plateasca taxa auto, dar daca tot iei un ban de la om, nu-l mai tii trei ore in soare. Pana nu facem un sistem care sa functioneze, nu e vina lor, e vina noastra", a continuat premierul.

Ponta, despre taxa de la Cernavoda: CNADNR este atat de incompetenta... (Video)

Ministerul Transporturilor a suspendat taxa de pod de la Cernavoda, initial numai in weekenduri, apoi permanent pana la sfarsitul lunii august, la cererea lui Victor Ponta. Acesta a cerut ca barierele sa fie ridicate, pentru ca nu este normal ca oamenii sa astepte ore in sir in soare pentru a plati o taxa.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News