Ponta despre sansele de refacere a USL, dupa declaratiile lui Antonescu: Sunt toate sansele din lume

Sambata, 03 Mai 2014, ora 18:33
3749 citiri
Ponta despre sansele de refacere a USL, dupa declaratiile lui Antonescu: Sunt toate sansele din lume
Foto: Arhiva

Liderul PSD Victor Ponta, sustine in continuare ca "sunt toate sansele din lume sa fie refacuta USL", el facand aceste declaratii intrebat despre afirmatiile lui Crin Antonescu potrivit carora "cei care nu sunt azi cu PSD" trebuie sa faca tot ce se poate ca social-democratii "sa nu puna mana si pe Presedintie".

Intrebat, sambata, la Targu Jiu, daca crede ca mai sunt sanse pentru refacerea USL, in conditiile in care Crin Antonescu a spus ca "aceia nu sunt azi cu PSD trebuie sa faca tot ce se poate ca acest partid sa nu puna mana si pe Presedintia Romaniei", Victor Ponta a raspuns ca sunt "toate sansele din lume".

Antonescu: Sa facem ce putem pentru ca PSD-ul sa nu puna mana si pe Presedintie

"Toate sansele din lume, pentru ca eu am discutat peste tot in tara cu simpatizanti PNL, membri PNL, primari PNL si parlamentari PNL, care spun ca, impreuna, alaturi de Crin Antonescu, chiar daca el acum s-a razgandit si a trecut de partea doamnei Udrea, a domnului Blaga, a domnului Basescu, liberalii sunt si isi pastreaza promisiunile pe care le-au facut in 2012, si sunt convins ca tot ceea ce am promis oamenilor vom duce la bun sfarsit impreuna", a declarat Victor Ponta.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seara, intr-o interventie la un post de televiziune, ca este "o chestiune de rationalitate politica" din partea celor "care nu sunt azi cu PSD" ca sa faca tot ce se poate "pentru ca PSD-ul sa nu puna mana si pe Presedintia Romaniei".

"Indiferent catre lucruri ii despart pe cei care nu sunt astazi cu PSD, este o chestiune de rationalitate politica si de instinct de conservare democratica sa facem ce putem pentru ca PSD-ul sa nu puna mana si pe Presedintia Romaniei", a spus Antonescu.

El a sustinut ca "a discuta cine, daca si de ce este de dreapta este o discutie mai complicata decat aceea cine este impotriva PSD".

"Cred ca toate partidele care sunt in acest moment in opozitie pot sa fie parteneri de discutie. Dilema acestor alegeri prezidentiale este daca ele vor fi pro sau contra Basescu, asa cum crede Ponta si cum vrea sa-i faca pe romani sa creada, sau daca vor fi pro sau contra << toata puterea la PSD >>, asa cum mi se pare mie ca este real. De aceea discutam cine este contra PSD, nu cine este sau nu de dreapta", a comentat presedintele PNL, Crin Antonescu.

Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
Sorin Chelmu, fost Secretar Generla al Guvernul României, va candida la funcția de președintel al Consiliului Județean Vaslui. Originar din județul Vaslui, Chelmu și-a prezentat...
#Ponta refacere USL, #refacere USL, #Antonescu refacere USL , #Crin Antonescu