Ponta, despre Iohannis: Eu cred ca vom colabora in continuare foarte bine

Duminica, 17 Mai 2015, ora 21:131447 citiri
Ponta, despre Iohannis: Eu cred ca vom colabora in continuare foarte bine
Foto: Facebook/Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Romania Tv, ca in opinia sa colaborarea institutionala cu presedintele Klaus Iohannis va decurge in continuare foarte bine.

"E o mare nemultumire in randul presei basiste, care a ramas basista si dupa ce a plecat Basescu, ca de ce nu ne certam. Si inteleg aceste lucruri, dar nu... Eu cred ca vom colabora in continuare foarte bine", a declarat premierul, intrebat daca are sentimentul ca perioada de colaborare institutionala buna se apropie de final, dupa criticile lansate de presedinte la adresa Guvernului.

Intrebat cum apreciaza trendul relatiei cu seful statului, Ponta a spus: "Eu sunt un pic subiectiv, pentru ca mie mi se pare, comparand cu relatia cu Traian Basescu, mi se pare extraordinar de buna relatia mea cu domnul Iohannis".

Iohannis ataca la CCR modificarile la Codul Penal, Ponta reactioneaza: O propaganda securista

Premierul a adaugat au existat "mici nemultumiri", insa acestea au fost lamurite.

Basescu, despre Ponta si Iohannis: Doi diletanti, ii doare drept in partea de dinapoi de realitatea padurii

"Din punctul acesta de vedere, eu nu pot decat sa compar cu ce am trait doi ani si jumatate si a fost un cosmar institutional.

Acum, nici vorba de asa ceva. In rest, sigur, ca sunt sase luni (de la venirea lui Iohannis la Palatul Cotroceni - n.red.) sunt foarte multe lucruri de rodat, dar eu sunt convins ca, din punct de vedere institutional, lucrurile merg de o mie de ori mai bine pentru ca si acolo unde apar mici sincope nu se compara cu batalia aceea nesfarsita de dinainte de decembrie (2014 - n.red.) ", a mai declarat premierul.

Comentarii
Doresc disparitia PSD
rank 5
Cob sau ORD
rank 5