Ponta, despre intalnirea cu Basescu: Cand te bagi in cocina, te mananca porcii

Miercuri, 16 Iulie 2014, ora 13:08
6958 citiri
Ponta, despre intalnirea cu Basescu: Cand te bagi in cocina, te mananca porcii
Foto: Arhiva

Premierul Victor Ponta l-a atacat, miercuri, pe presedintele Traian Basescu, dupa intalnirea care a avut loc la Palatul Cotroceni pe tema reducerii CAS.

"Am gresit ca m-am dus la intalnirea de la Cotroceni. Cand te bagi in cocina, te mananca porcii", a sustinut premierul Victor Ponta, la debutul sedintei de guvern.

El a adaugat faptul ca dupa luna decembrie, cand expira mandatul presedintelui Traian Basescu, spera sa existe o comunicare interinstitutionala mai buna si ca prestigiul functiilor in stat trebuie restabilit.

Basescu a publicat inregistrarile de la consultarile cu Ponta-Petrescu: Ati terminat la Harvard? Ma asteptam la argumente gen Roubini (Video)

Presedintele Traian Basescu a facut publice, luni seara, inregistrarile de la consultarile pe care le-a avut la Palatul Cotroceni cu premierul Victor Ponta si ministrul Finantelor, Ioana Petrescu.

In inregistrare, Traian Basescu le cere premierului Ponta si ministrului de Finante "cifrele" care arata ca scaderea CAS este sustenabila.

"Doamna ministru, unde ati terminat, la Oxford, Harvard? Roubini a terminat la Harvard. Ma asteptam la argumente de genul lui", a spus presedintele Basescu, adresandu-i-se Ioanei Petrescu. De asemenea, seful statului i-a acuzat pe premier si ministrul de Finante ca au venit la Cotroceni cu "lozinci", nu cu cifre.

Ulterior, miercuri, Traian Basescu a afirmat ca Ioana Petrescu "a venit dezarmata" la discutiile de la Cotroceni si ca a fost impinsa in fata de prim-ministru.

"Sunt convins ca aceasta doamna este bine echipata din punct de vedere teoretic. Marea problema a dansei este lipsa de practica. A venit prea repede direct in functia de ministru, fara sa fi administrat o companie intai", a sustinut seful statului.

Basescu, despre "pisicutul" lipsit de caracter, care a aruncat-o pe Ioana Petrescu in gura lupului

In replica, tot miercuri, premierul a sustinut ca ii pare rau pentru Ioana Petrescu, dar se bucura ca s-a intors intr-o tara in care "Udrea si EBa (Elena Udrea si Elena Basescu - n.red.) se pricep mai bine la economie ca Harvard".

Reducerea CAS ar urma sa intre in vigoare la 1 octombrie, desi seful statului a dat de inteles ca va intoarce legea in Parlament, avand in vedere ca nu a fost multumit de rezultatul intrevederii cu Ponta si Petrescu.

C.P.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Ponta cocina porci, #Ponta atc Basescu CAS , #Traian Basescu
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
iar a uitat sa precizeze ca e vorba de cocina din psd !
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Ponta: "Am gresit ca m-am dus la intalnirea de la Cotroceni" - nu,