Ponta, despre Diaconescu: Daca problemele Romaniei s-ar rezolva doar cu circ...

Vineri, 05 Octombrie 2012, ora 15:49 3123 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul Victor Ponta a comentat plangerea penala depusa de Dan Diaconescu la adresa sa si a fostului sef al OPSPI Remus Vulpescu.

Premierul Victor Ponta a declarat ca doreste sa isi consume cea mai mare parte din timp cu problemele importante ale tarii si nu cu plangerea penala depusa de Dan Diaconescu, aratand ca ar fi extraordinar daca problemele legate de atragerea fondurilor europene s-ar rezolva "doar cu circ".

"Daca s-ar rezolva problemele Romaniei cu fonduri europene, cu fonduri structurale, cu banii pentru agricultura doar cu circ, ar fi extraordinar. Din pacate nu se rezolva si dati-mi voie sa imi consum cea mai mare parte din timp pentru ceea ce cred ca este important pentru tara", a spus Ponta, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bratislava in care a fost solicitat sa comenteze plangerea penala depusa de Dan Diaconescu la adresa sa.

Dan Diaconescu a depus plangere penala: Ponta este Pinocchio de Romania

Ponta s-a aflat joi si vineri la Bratislava, unde a participat la o noua reuniune a prim-ministrilor din statele UE membre ale grupului "Prietenii coeziunii", la care s-a discutat, in prezenta presedintilor Comisiei Europene si Parlamentului European, despre fondurile comunitare.

Dan Diaconescu a venit, vineri, la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) pentru a depune plangere penala la adresa premierului Victor Ponta si a fostului sef al OPSPI Remus Vulpescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News