Ponta despre deszapezire: Basescu ori minte, ori habar. Spune prostii ingrozitoare

Duminica, 02 Februarie 2014, ora 22:37
3116 citiri
Ponta despre deszapezire: Basescu ori minte, ori habar. Spune prostii ingrozitoare

Premierul Victor Ponta a afirmat duminica, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu "minte" in ceea ce priveste contractele privind deszapezirea, iar presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca seful statului este "incorect" cand vorbeste de o "mascarada televizata" in cazul operatiunilor impotriva efectelor viscolului.

"Constatati ca domnul presedinte Basescu ori minte ori habar nu are ce se intampla in tara, autostrada A2 este in functiune, contractele pentru autostrazi si drumuri nationale nu le fac consiliile judetene, deci vorbeste niste prostii ingrozitoare. De aceea nu cred ca trebuie sa-i raspundem noi. Cred ca i-a parut foarte rau ca a mers foarte bine deszapezirea", a spus Ponta.

El a adaugat ca militarii nu participa la deszapezire, ci la salvarea de vieti, intervenind cu mijloace tehnice in situatii exceptionale.

"Presedintele vorbeste numai prostii", a completat premierul.

La randul sau, Crin Antonescu a sustinut ca seful statului a fost incorect vorbind de o "mascarada televizata" in cazul operatiunilor de deszapezire.

"Eu cred ca autoritatile au facut foarte mult. Cred ca presedintele Basescu a fost inca o data extrem de incorect in aceasta seara atunci cand a vorbit de operatiunea de deszapezire ca o mascarada televizata. Daca a vrut sa atace doi ministri, pe domnul Dragnea, pe domnul Dusa sau pe domnul prim-ministru are atatea alte prilejuri sa o faca. Aici este vorba de mii de oameni care au lucrat si au lucrat bine si si-au facut datoria", a declarat liderul PNL.

Cu privire la sugestia presedintelui Traian Basescu ca Guvernul sa dea banii pentru deszapezire Armatei si Jandarmeriei, Antonescu a afirmat ca acest lucru ar reprezenta "deturnare de fonduri".

"Ca sa ne ia DNA-ul sau ce?", a adaugat Ponta.

Presedintele Traian Basescu acuza existenta unei "mascarade televizate" in privinta comandamentelor convocate pentru a actiona in contextul conditiilor meteorologice extreme, menita sa fie "o acoperire pentru banii care se vor da firmelor clientelare care au contracte de deszapezire".

"Apropo cu prefectii, fac o singura observatie: mascarada televizata a comandamentelor nu face decat sa fie o acoperire pentru banii nemeritati si nemunciti care se vor da firmelor clientelare care au contracte de deszapezire, iar in locul lor a fost scoasa Armata si Jandarmeria. As propune Guvernului sa constate neindeplinirea contractelor si sa dea banii pentru deszapezire Armatei si Jandarmeriei", a afirmat Basescu, duminica, la Palatul Cotroceni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Ponta deszapezire Basescu, #Ponta deszapezire , #Traian Basescu