Ponta, despre declaratiile lui Predoiu: Cine e Predoiu? Un personaj tragicomic

Vineri, 02 Mai 2014, ora 13:00
3343 citiri
Ponta, despre declaratiile lui Predoiu: Cine e Predoiu? Un personaj tragicomic

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, vineri, despre declaratia prim-vicepresedintelui PDL Catalin Predoiu potrivit careia ar risca "puscaria" in cazul in care ar semna HG privind transferul unor actiuni ale Portului Constanta la CL, el raspunzand: "Cine e Predoiu? E un personaj tragicomic".

Jurnalistii l-au intrebat pe presedintele PSD, Victor Ponta, inainte de a participa la un eveniment organizat de TSD in Capitala, cum comenteaza afirmatiile facute de Catalin Predoiu potrivit carora ar risca "puscaria" daca va semna hotararea prin care 13% din actiunile Portului Constanta vor fi transferate gratuit la CL Constanta.

"Cine e Predoiu? A lui Blaga? E un personaj tragicomic, dar mai mult comic decat tragic. Sa fie sanatos", a spus Ponta.

Victor Ponta a fost intrebat, de asemenea, despre ultimele afirmatii ale presedintelui Traian Basescu privind persoana sa, el raspunzand: "Haideti acuma, macar vorbim, totusi... la Predoiu era asa la matineu. Ia ziceti de Basescu, ce-a zis?".

Jurnalistii i-au transmis ca seful statului a sustinut despre persoana sa ca ar fi omul baronilor, iar Ponta a replicat: "Pai cine sa fiu, omul doamnei Udrea, cu parasuta? Orice varianta e mai buna".

Elena Udrea a sarit cu parasuta de la 4.000 de metri, joi, la aerodromul Clinceni, ea declarand apoi ca "este o senzatie care merita incercata", ca isi dorea de foarte mult timp sa faca acest lucru si ca va repeta experienta.

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, joi, ca Guvernul pregateste adoptarea unei hotarari prin care 13% din actiunile Portului Constanta vor fi transferate gratuit la Consiliul Local Constanta, el avertizandu-l pe premierul Ponta ca va intra in puscarie daca va semna aceasta hotarare.

"Se pregateste adoptarea unei hotarari de guvern prin care 13% din actiunile Portului Constanta sa fie transferate cu titlu gratuit, subliniez cu titlu gratuit, in proprietatea Consiliului Local Constanta. Aceasta este prima pagina a proiectului de hotarare, acest proiect de hotarare urma sa intre ieri in sedinta de Guvern, se prevede clar transferul cu titlu gratuit a 13% din actiuni, 13,99% in proprietatea Consiliului Local Constanta", a precizat Predoiu intr-o conferinta de presa.

El a aratat ca, daca va fi adoptata, hotararea de guvern va fi nelegala, deoarece incalca Legea privatizarii si nu tine cont de avizele date de directiile de specialitate din Ministerul Transporturilor.

"Eu vreau sa spun, nu ca politician, nu ca prim-ministru ce se afla, nu ca opozant, vreau sa-i spun asa, ca de la jurist la jurist, de la avocat la procuror: << domnule Ponta, daca semnati aceasta hotarare de guvern, acest proiect asa cum este el scris astazi, intrati in puscarie! Sa nu spuneti ca nu v-am zis >>", a afirmat Catalin Predoiu.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Ponta Predoiu personaj tragicomic, #Ponta Predoiu actiuni Portul Constanta , #premier