Ponta, despre a treia suspendare a lui Basescu: De data asta nu-l mai apara nimeni! (Video)

Duminica, 11 Mai 2014, ora 21:48 9842 citiri

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, intr-un interviu, ca in cazul in care pe 21 mai Curtea Constitutionala a Romaniei va decide ca Traian Basescu nu are voie sa se implice in campania electorala, iar presedintele o face, acesta va fi suspendat din nou.

"Daca CCR decide ca presedintele Romaniei nu are voie sa se implice, iar Traian Basescu continua sa faca campanie electorala, a doua zi, ca lider al PSD, vom depune cererea de suspendare. Daca avem o decizie a Curtii si Traian Basescu nu o respecta, nu am nicio ezitare", a sustinut Victor Ponta, pentru Antena 3.

Basescu face dezvaluiri: Blaga nu a vrut fuziunea cu PMP. "Atunci, Vasile, du-ti crucea!"

Premierul a spus ca Traian Basescu e posibil sa respecte decizia CCR, in cazul in care ii va fi nefavorabila, dar a atribuit acest posibila purtare cuminte a presedintelui "lasitatii acestuia".

"Traian Basescu e extrem de las, ii place cu masina, la palat... Cand vede ca lucrurile merg prea departe, o da cotita", a mai spus Victor Ponta, care a adaugat ca de data asta, pe plan international, "nu-l mai apara nimeni".

Premierul Victor Ponta a depus o sesizare la Curtrea Constitutionala in care acuza implicarea lui Traian Basescu in campania electorala pentru europarlamentare in favoarea Partidului Miscarea Populara.

CCR urmeaza sa judece sesizarea pe data de 21 mai.

Traian Basescu se face consultant politic

Traian Basescu a aparut in mai multe fotografii alaturi de Elena Udrea si alti membrii ai PMP, purtand un tricou inscriptionat cu PMP.

Traian Basescu si-a aparat gestul spunand ca "era un om pe o plaja, nu o institutie", si ca nu a implicat presedintia si functia sa, pentru ca "nu a semnat niciun act", aparand in tricoul PMP.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News