Ponta, de acord cu demisia lui Basescu: Sustin initiativele bune, chiar daca nu sunt consultat

Joi, 21 Noiembrie 2013, ora 16:38 3124 citiri
Foto: Arhiva

Premierul Victor Ponta a precizat, joi, ca sustine propunerea liderului PNL Crin Antonescu referitoare la demisia presedintelui Traian Basescu, cu toata ca nu a fost consultat in prealabil.

"Sigur ca sustin, cum sa nu, chiar daca nu am fost consultat. Dar eu sustin initiativele bune si daca nu sunt consultat", a declarat presedintele PSD, potrivit Mediafax.

Crin Antonescu a cerut, joi, ca Traian Basescu sa isi dea demisia din functia de presedinte, in urma scandalului legat de terenurile din Calarasi. El a adaugat insa ca nu are speranta ca acest lucru se va si intampla.

Antonescu cere demisia lui Traian Basescu: Acum, imediat! E singura solutie

"Convingerea mea ferma este ca pentru Romania, aceasta noua problema are o singura rezolvare sanatoasa: demisia lui Traian Basescu din functia de presedinte al Romaniei. Acum, imediat.

Este o decizie care ar scuti tara de un nou subiect jenant, ar scuti-o de inca un an de razboi politic, de transee in care se trage cu toate armele din dotare si l-ar scuti poate si pe presedinte de o situatie perfect jenanta", a afirmat acesta.

"Nu sunt naiv si nu cred ca Traian Basescu va urma aceasta sugestie", a adaugat apoi liderul liberal.

Crin Antonescu a mentionat ca nu orice tanar din Romania poate obtine un credit de un milion de euro, cum a facut fiica cea mare a presedintelui, Ioana Basescu, bani pe care i-a folosit pentru achizitionarea a 290 de hectare de teren arabil in judetul Calarasi.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News