Ponta: Daca Morar ramanea seful DNA, Basescu statea linistit

Joi, 26 Iunie 2014, ora 08:58 2652 citiri
Foto: victorponta.ro

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca presedintele Traian Basescu "a stat linistit" cata vreme seful Directiei Nationale Anticoruptie a fost Daniel Morar.

"Cat timp a fost Daniel Morar seful DNA, domnul presedinte Basescu a stat linistit. Nu s-ar fi intamplat niciodata nimic, nici cu fratele cu Mircea Basescu, nici cu Blejnar, nici cu altii.

Uite ca lucrurile s-au mai schimbat si domnul Basescu spune: 'stai ca nu mai e Morar acolo care sa ma protejeze si mai bine sa mai stau presedinte ca nu se stie ce se intampla!'. Asta e interpretarea mea", a explicat Ponta la Romania TV, comentand faptul ca seful statului nu demisioneaza in ciuda scandalului in care este implicat fratele sau Mircea Basescu.

Premierul a mai adaugat ca Guvernul nu face nicio interventie in justitie, iar CSM, Inalta Curte sau Parchetul General isi vor da in aceasta perioada "examenul de independenta".

Ponta: Basescu are aceeasi imunitate ca parlamentarii, ar putea fi cercetat

"Guvernul nu face altceva in ceea ce priveste justitia decat sa asigure masurile de infrastructura si functionale noi asiguram resursele pentru salarii, pentru functionarea instantelor nu exista nicio alta interventie a Guvernului si nici n-ar fi bine sa existe.

CSM, Inalta Curte, Parchetul General, acum, in fata acestei situatii fara precedent isi vor da, din punctul meu de vedere, examenul de independenta. Mandatul se apropie de final, iar teama pe care o are domnul presedinte Basescu este deja irationala si il impiedica sa ia decizii pe care altfel cu siguranta orice om rational le-ar fi luat", a mai spus Victor Ponta.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza DOTTORE MANGLA CUM FRAUDE
DOTTORE MANGLA CUM FRAUDE
rank 5
Altă minciună nerușinată. Încă o dovadă de activitate de premier nul