Ponta da vina pe echipa sa de comunicare pentru mesajul plagiat despre moartea lui Maradona. "Mi-am luat site-ul puiemonta. Nu vreau sa-i las sa doarma pe hateri"

Joi, 26 Noiembrie 2020, ora 16:23 4855 citiri
FOTO: Facebook/Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta este acuzat de utilizatorii de Twitter ca a plagiat mesajul de adio scris in memoria marelui fotbalist argentinian Diego Armando Maradona.

Ponta ar fi "furat" jumatate din mesajul de ramas bun pentru Maradona scris tot pe Twitter de Gary Lineker, un mare mijlocas englez, contemporan cu Maradona si liderul nationalei Angliei in anii '90.

Cealalta jumatate a fost copiata dintr-un articol publicat de trustul Al Jazeera:

Liderul Pro Romania Victor Ponta a raspuns la ultima acuzatie de plagiat, intr-un interviu pentru Adevarul Live. Fostul premier a explicat ca nu el a scris mesajul respetiv, ci o echipa a acestuia, insa el l-a aprobat.

"E contul meu, dar pe Twitter nu scriu eu. Eu l-am aprobat", a spus Ponta.

"Pe Twitter am o echipa si i-am incurajat: faceti ceva sa atrageti atentia. Si au atras atentia. Dar dupa cumn ati vazut, mi-am luat site-ul puiemonta, pe care-l si lansez duminica. Eu cred ca la un moment dat nu vreau sa-i las sa doarma pe hateri. Sa ma injure in continuare. Pentru ca ceea ce ramane, bine, Ponta, plagiatorul, Pinochio, Mickey Mouse, dar totusi, cat am fost prim-ministru, a fost bine pentru economie, iar acum avem o problema de conducere a tarii si de economie", a adaugat acesta.

Ponta, acuzat ca a furat jumatate dintre cuvintele de adio pentru Maradona postate de Gary Lineker pe Twitter

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com