Ponta da vina pe Basescu: E generator de tensiune si de ura

Joi, 21 Iunie 2012, ora 18:10
3753 citiri
Ponta da vina pe Basescu: E generator de tensiune si de ura
Foto: Antena 3

Prim-ministrul Victor Ponta considera ca presedintele Traian Basescu este "principalul generator al starii de tensiune si de ura", din ultimii ani, din Romania, in contextul incidentelor in care a fost implicat fostul premier Adrian Nastase.

"Il consider pe domnul Basescu principalul generator al starii tensiune, de dezbinare, de ura, de santaj, in ultimii ani. In ansamblu, cred ca de cand domnia sa ocupa functia de presedinte, acestea au fost armele principale folosite si ca starea noastra, ca natie, intr-o masura importanta este provocata de domnia sa", a declarat Victor Ponta, joi dupa-amiaza.

Premierul a sustinut ca nu va renunta la "partea de omenie", in aceste momente, manifestandu-si compasiunea fata de un om la care tine.

"Nu am de gand sa renunt la partea de omenie pe care o consider esentiala, mult mai importanta decat orice functie politica. (...) Sa iti exprimi compansiunea fata de un om la care tii mi se pare normal si nu am ezitat sa o fac niciodata", a mai spus Victor Ponta.

Acesta a trimis un mesaj si pentru familia fostului premier Adrian Nastase, vorbind despre "momentul dramatic" prin care acesta si familia sa trec.

"Este un moment greu pentru multi dintre noi. Intelegem momentul dramatic prin care trece Adrian Nastase si familia acestuia si ne rugam pentru sanatatea sa. Partidul nostru este puternic si va sti sa treaca peste aceasta situatie. La fel, USL este o structura puternica, si le multumesc si liberalilor pentru solidaritatea lor", a scris Victor Ponta, intr-o postare pe blogul sau.

Nastase s-a impuscat - Avocatii vor amanarea executarii pedepsei cu 3 luni

Adrian Nastase a incercat sa se sinucida, miercuri seara, dupa ce politistii au venit sa-l ridice, pentru a-si executa pedeapsa de doi ani de inchisoare in dosarul "Trofeul Calitatii".

Fostul premier a cerut permisiunea politistilor sa isi ia niste carti din biroul sau si s-a impuscat in gat. Nastase a fost operat joi dimineata, la Spitalul Floreasca, unde va mai ramane internat 14 zile, medicii precizand ca exista riscul declansarii unui infarct.

Ponta: Nastase arata groaznic. Ma intreb daca domnul Basescu este fericit acum

Premierul Victor Ponta a venit, miercuri noapte, la Spitalul Floreasca, unde se afla Adrian Nastase, care a incercat sa se sinucida. El a declarat ca se gandeste daca Traian Basescu "este fericit acum".

"Am vrut sa vad cum se simte un om aflat intr-un necaz. Nu puteam sa stau acasa fara sa vad ce face si cum se simte. Poate cineva sa se puna in pozitia dansului? Ma gandesc daca domnul Basescu este fericit acum si daca se gandeste la ceea ce se intampla. Sper ca Andrian Nastase sa isi revina, ma gandesc la copii", a declarat Victor Ponta.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Victor Ponta Basescu generator ura, #Ponta Basescu vinovat Nastase, #Ponta Adrian Nastase impuscat, #Adrian Nastase impuscat sinucidere, #Adrian Nastase vinovat proces , #Traian Basescu