Ponta da raspunsul: Ce il recomanda pe omul lui Dan Diaconescu sa lucreze in Guvern?

Joi, 03 Iulie 2014, ora 16:412963 citiri
Ponta da raspunsul: Ce il recomanda pe omul lui Dan Diaconescu sa lucreze in Guvern?
Foto: ziarulteleormanul.ro

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a confirmat numirea secretarului general al PP-DD, Liviu Robert Neagu, in postul de secretar general adjunct al Guvernului si, intrebat de jurnalisti ce il recomanda pe acesta pentru aceasta functie, a raspuns: "Vocea si talentul!".

El a adaugat ca persoana care ocupa acest post trebuie sa lucreze cu prim-ministrul la buna desfasurare a activitatii Guvernului si, cu siguranta, Liviu Robert Neagu o va face.

Liviu Robert Neagu, secretar general al Partidului Poporului Dan Diaconescu (PP-DD), a fost numit de premierul Victor Ponta in postul de secretar general adjunct al Guvernului, in locul Ioanei Lambru, care ocupa aceasta functie din noiembrie 2012. Decizia de numire a fost semnata miercuri de Ponta.

Ponta l-a numit pe omul lui Dan Diaconescu secretar general adjunct al Guvernului

Nascut in Alexandria, judetul Teleorman, Neagu a candidat la ultimele alegeri europarlamentare din partea PP-DD.

In urma cu o saptamana, PSD si PP-DD au incheiat un protocol de colaborare parlamentara si la nivel local, liderul PSD Victor Ponta sustinand ca nu este vorba despre intrarea PP-DD in Guvern si ca acest protocol va fi pana la alegerile parlamentare din 2016.

Pentru ca postul de secretar general adjunct al Guvernului sa fie vacant, Andreea Ioana Lambru a fost numita secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului. Ea ocupa aceasta functie de secretar general adjunct din noiembrie 2012, numita fiind atunci la propunerea PNL.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News