Ponta: Criza politica nu va fi de durata, 2-3 saptamani. Asa e "cohabitation a la roumaine"

Miercuri, 04 Decembrie 2013, ora 18:081054 citiri
Ponta: Criza politica nu va fi de durata, 2-3 saptamani. Asa e "cohabitation a la roumaine"
Foto: victorponta.ro

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu va fi de durata criza politica, urmand a fi depasita in doua-trei saptamani, dupa revotarea bugetului de catre Parlament, el aratand ca mesajul sau catre FMI si CE este ca "asa e cohabitation a la roumaine, presedintele se mai supara, dar trece".

"Criza politica nu va fi durata si de aceea vreau sa-i multumesc guvernatorului (Mugur Isarescu, n.r.), care, ieri (marti, n.r.), a fost la acea discutie si poate sa trasmita pe propriile sale canale mesajul foarte clar ca e o incapatanare a presedintelui care insa se rezolva constitutional, in sensul ca retrimite, noi revotam si promulga legea", a spus Ponta, intrebat cat va dura criza politica actuala.

Ponta continua lupta pe buget: Ce face Basescu nu exista decat in dictaturi

El a precizat ca aceasta criza politica va fi depasita in doua-trei saptamani.

"E foarte important ca si mesajul meu catre Comisia Europeana, catre FMI, si mesajul guvernatorului si mesajul altor persoanje cu functii importante in statul roman este acela ca asa e > - coabitarea romaneasca - din cand in cand presedintele se mai supara, dar trece. In doua-trei saptamani trecem peste chestia asta", a spus Ponta.