Ponta o desfiinteaza pe Dancila: Este mai daunatoare ca Dragnea. Nu va mai fi candidatul PSD la prezidentiale

Marti, 08 Octombrie 2019, ora 21:05 10515 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, marti seara, ca, daca trece motiunea de cenzura, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD. De altfel, Ponta sustine ca "doamna Dancila nu va mai fi nimic si asta este un lucru bun chiar si pentru PSD, pentru ca e o ghiulea de picioarele PSD".

"Faptul ca, totusi, a promis 7,5 miliarde de lei din banii publici, pentru niste lucrari ale unor primari... Doamna Dancila e, intr-adevar, o persoana care nu intelege responsabilitatea functiei de prim-ministru, care calca in foarte multe strachini, cum spune romanul si sper ca joi sa scapam de doamna Dancila pentru ca, iara, se dovedeste mai daunatoare decat domnul Dragnea", amai spus Ponta.

Acesta afirma ca, daca trece motiunea de cenzura, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale.

"In turul 1 va avea un scor mai mare candidatul social-democrat, adica Mircea Diaconu. Sunt convins ca, daca trece motiunea, doamna Dancila nu va mai fi absolut nimic si asta este un lucru bun chiar si pentru PSD, pentru ca doamna Dancila ca si domnul Dragnea este o ghiulea de picioarele PSD. Cu siguranta nu va mai fi candidatul PSD", sustine liderul Pro Romania.

Acesta afirma ca Dancila, "ca si cel care a creat-o, domnul Dragnea, va pleca in ultima secunda cu forta, la dorinta PSD".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News