Ponta comenteaza acuzatia ca ar vrea sa-l dea jos pe Dragnea: Nu vi se pare o idiotenie?

Vineri, 22 Septembrie 2017, ora 22:17
6032 citiri
Ponta comenteaza acuzatia ca ar vrea sa-l dea jos pe Dragnea: Nu vi se pare o idiotenie?
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)

Fostul premier Victor Ponta a respins acuzatia lui Codrin Stefanescu ca ar incerca, impreuna cu George Maior si Codruta Kovesi, sa-l inlature pe Liviu Dragnea din fruntea PSD.

Victor Ponta a spus ca acuzatiile care i s-au adus de catre secretarul general adjunct al PSD nu sunt justificate, deoarece nici el, nici George Maior nu sunt membri de partid, iar cu Codruta Kovesi nu a mai vorbit din 2014.

"Sunt acuze care fac de ras PSD. Eu nu mai sunt membru PSD, este ca si cum as vrea sa devin presedintele Statelor Unite fara sa fiu cetatean american. Nu am vorbit niciodata cu domnul Maior despre PSD. Nu mai suntem membri ai partidului. Nu vi se pare o idiotenie?", a spus Ponta, vineri, la Antena 3.

El a apreciat drept "complet idiot" comunicatul in care Stefanescu l-a acuzat ca, in complicitate cu fostul sef al SRI si procurorul-sef al DNA, incearca sa-l inlature pe Liviu Dragnea de la conducerea partidului. "PSD poate sa-si faca si alt tip de imagine decat cu un comunicat absolut idiot cu care nu reuseste sa pacaleasca pe nimeni (...) Ca fost pesedist, ma doare sufletul sa scot pe unul care sa spuna asemenea prostii", a adaugat Ponta.

In ce priveste dosarul care i s-a deschis vicepremierului Sevil Shhaideh de catre DNA, fostul prim-ministru a spus ca nu a facut niciun denunt, fiind doar audiat ca martor in privinta modului in care s-a adoptat hotararea de guvern prin care insula Belina a trecut in proprietatea CJ Teleorman.

"Nu am facut niciun denunt in acest dosar. Nici contra lui Dragnea, nici impotriva altcuiva. Luni va ajunge dosarul la Comisia Juridica si se va vedea ca nu exista un denunt facut de mine. Cand vor constata acest lucru, astept niste scuze de la domnul Dragnea", a mai spus Ponta.

Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD, sustine ca actiunea demarata de procurori impotriva lui Sevil Shhaideh este "o ultima zvacnire" intr-o batalie purtata impotriva PSD de catre "ramasitele binomului", Stefanescu nominalizandu-i pe George Maior, Florian Coldea si Codruta Kovesi.

Iata si reactia ambasadorului George Maior.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ponta idiotenie acuzatii Codrin Stefanescu , #PSD