Ponta: Cine e nemultumit sa plece din Guvern - Antonescu: Premierul e deseori nemultumit (Video)

Luni, 21 Ianuarie 2013, ora 14:42
5742 citiri
Ponta: Cine e nemultumit sa plece din Guvern - Antonescu: Premierul e deseori nemultumit (Video)
Foto: Arhiva

Premierul Victor Ponta i-a avertizat, luni, pe ministrii din Cabinetul sau, carora le-a transmis ca "nimeni nu e de neinlocuit". Declaratiile au fost facute in contextul in care ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a sugerat ca ministerele delegate au fost create pentru a reduce atributiile PNL in Executiv.

"Eu stiu ca am discutat structura guvernului si e o structura buna si sper sa functioneze. Daca cineva e nemultumit de structura guvernului, nu-l tine nimeni, poate sa plece", a spus seful Executivului.

Ponta le-a transmis ministrilor ca nimeni nu este de inlocuit si ca "amatori de functii la minister sunt destui".

"Niciun ministru nu este de neinlocuit si nimeni nu mi-a comunicat ca nu ar fi multumit. Nu tin cu forta pe nimeni, nu sunt condamnati la locul de munca. Amatori de functii in guvern sunt destui", a mai spus premierul.

Colegul sau de alianta, Crin Antonescu, a fost de acord cu Victor Ponta, apreciind ca "nimeni nu e tinut cu forta in Guvern. Insusi premierul a fost de multe ori nemultumit, insa nu s-a grabit sa plece".

"Fiecare vine dintr-un partid, fiecare are o echipa cu care a lucrat si este purtat de anumite solicitari ale colegilor sai si de o viziune personala. Ele trebuie armonizate, suntem intr-un altfel de proces si bugetul ar fi un bun exemplu. Dar sigur ca aceasta misiune a ministrilor delegati a creat o oarecare confuzie, a lasat sentimentul ca aceasta institutie a fost inventata ca sa destabilizeze ministrii liberali de atributiile lor, eu sper sa nu fie asa si cele doua, trei ministere, cele mai expuse, adica ministerul Finantelor, ministerul Transporturilor si ministerul Economiei, trebuie sa lucreze in asa maniera incat acesta impresie, prima impresie sa nu fie reala. Si cred ca tot in sensul acesta a fost si declaratia lui Crin Antonescu", a declarat Vosganian, recent, la Antena 3.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Ponta raspunde Vosganian, #Ponta ministri guvern , #premier