Ponta, catre Basescu: De ce Anastase si Voinescu sunt mai presus de lege? (Video)

Vineri, 29 Octombrie 2010, ora 12:48 1768 citiri
Foto: Arhiva

Presedintele PSD, Victor Ponta, l-a rugat pe Traian Basescu sa le spuna romanilor de ce nu se aplica legea in privinta Robertei Anastase si lui Sever Voinescu, luand in considerare ca intr-o luna si jumatate Parchetul nu a inceput cercetarile in urma plangerii de frauda pe care au depus-o, desi in mod normal termenul este de o saptamana.

"Camera nu poate functiona prin hotie si frauda. Basescu sa ne spuna de ce la romani se aplica legea si la Roberta Anastase si Sever Voinescu nu se aplica. Sa ne spuna de ce, ca dupa aia imediat il dam jos.

Daca nu sa ne scrie Parchetul o scrisoare in care sa ne spuna clar: cat este Basescu presedinte Roberta si Voinescu pot sa fure ca nu le face nimeni nimic", a comentat ironic situatia liderul social democrat.

Victor Ponta reitereaza ideea ca in maxim o saptamana de la inregistrarea plangerii penale impotriva celor doi parlamentari si PD-L, Parchetul trebuia sa ii cheme pe cei care au depus plangere, dar si pe cei acuzati.

"Am depus cerere sa vedem ce se intampla. Daca nu se demareaza cercetarea in acest dosar vom picheta sediul Tribunalului Bucuresti. Cred ca a doua zi dupa ce cade Basescu, Roberta si Sever vor trebui sa raspunda in fata legii, pentru ca acum sunt mai presus de lege", a mai comentat liderul social democrat.

Victor Ponta a dat asigurari ca in la dezbaterea bugetului de stat si asigurari sociale vor propune ca salariul minim sa fie crescut la 750 de lei, dar si reducerea CAS-urilor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News