Ponta: Basescu e o epava umana si politica, provine dintr-o familie de infractori

Marti, 05 August 2014, ora 23:09
8968 citiri
Ponta: Basescu e o epava umana si politica, provine dintr-o familie de infractori
Foto: Arhiva

Prim-ministrul Victor Ponta a comentat, marti seara, declaratiile facute anterior de presedintele Traian Basescu, spunand ca acesta este "o epava umana si politica".

"N-am urmarit ce a spus dl Basescu. Mizeriile pe care le imprastie in societate de 9 ani si jumatate vor continua pana in decembrie, iar noi ceilalti care vom avea functii in stat vom trebui sa curatam aceste mizerii si dejectii pe care Traian Basescu le-a aruncat asupra societatii romanesti", a declarat premierul, intr-o interventie telefonica la B1 Tv.

Legat de faptul ca seful statului a afirmat ca l-a pacalit cu pactul de coabitare, Victor Ponta a replicat: "Basescu le-a prezentat pactul si liderilor europeni".

Basescu: Ponta se gudura pe langa demnitarii straini, sa faca o poza cu ei. Are o imagine foarte proasta

"Traian Basescu e o epava umana si politica. Principiul e corect: prim-ministrii si presedintii Romaniei trebuie sa conlucreze", a spus Ponta.

De asemenea, referitor la declaratia presedintelui, ca premierul "a fost un politician mai slab" decat el, seful Executivului a raspuns: "Astea sunt lucruri care se discuta la carciuma - cine e tare si cine e slab".

"Traian Basescu va fi un cetatean care trebuie sa inceapa drumurile la tribunal si trebuie sa dea socoteala pentru toate lucrurile pe care le-a comis. Dl Basescu cred ca ne confunda pe toti cu fratele sau, care e arestat tocmai pentru ca a fost filmat cand lua mita de la niste interlopi.

Daca dl Basescu crede ca trebuie sa fim toti asa cum sunt el si familia sa, se insala. (...) La fel se intampla cu cauzele penale aflate pe rol, legate de alti membri ai familiei. Traian Basescu incearca sa creeze impresia ca in Romania toata lumea este ca el si ca familia sa - oameni care traiesc din incalcarea legii, din mita, din mizerii", a mai spus Victor Ponta.

Acesta a precizat ca Traian Basescu "a incercat tot timpul sa controleze si sa intimideze justitia".

"Traian Basescu e ultima persoana, fiind dintr-o familie de infractori, care trebuie sa vorbeasca despre asa ceva. Ma refer la fratele domniei sale, care e judecat in stare de arest. Cand spun de frate, e un membru al familiei", a subliniat premierul.

Basescu: Daca fac publice toate inregistrarile cu Ponta, o sa vedeti o sluga

Nu in ultimul rand, presedintele PSD a afirmat ca seful statului "incearca sa influenteze justitia" si sa puna presiune prin iesirea publica si declaratiile despre cazul Dan Voiculescu.

"Dl Basescu trebuia sa taca din gura, nu este jurnalist, este o persoana care inca mai are o functie, cateva luni, in stat. Incearca sa influenteze si sa puna presiune pe justitie. Afecteaza independenta justitiei cu declaratii despre un dosar aflat pe rol", a mai spus Victor Ponta.

Basescu, despre Voiculescu: E lichelism sa se spuna ca ma ocup de dosare politice

Se apropie verdictul in dosarul ICA - LIVE

Presedintele Traian Basescu spune ca, daca ar face publice alte inregistrari ale consultarilor de la Palatul Cotroceni cu Victor Ponta, cetatenii vor vedea "o sluga".

"A fost un politician mai slab decat mine. (...) L-as ruga sa nu ma faca sa dau publice toate intalnirile, ca iese si mai prost. Sa nu mai spuna inca o data ca vrea inregistrarile de la consultari, ca s-ar putea sa le dau. Si o sa vedeti o sluga.

Vi-l imaginati pe Ponta sa spuna: 'Dar sunt fericit, dl presedinte! Dar e foarte bine, dl presedinte! Sunt de acord, dl presedinte!'?", a spus Traian Basescu, intr-o emisiune la Evenimentul Zilei Live.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Ponta Basescu epava, #Ponta Basescu familie infractori, #Ponta raspuns Basescu, #Ponta justitie Basescu , #Traian Basescu
Comentarii
Poza Haan1
Haan1
rank 5
Taci, ca daca mai scoate niste filme si ceva dezvaluiri esti kaput
Poza bum
bum
rank 5
Iliescu , ponta , Voiculescu , Nastase , Dragnea ...... sunt niste