Ponta: Basescu a aruncat plasa si a prins pe cine nu se astepta. L-a prins pe Turcescu

Miercuri, 24 Septembrie 2014, ora 23:03
6874 citiri
Ponta: Basescu a aruncat plasa si a prins pe cine nu se astepta. L-a prins pe Turcescu
Foto: Antena 3

Premierul Victor Ponta a comentat din nou, miercuri seara, faptul ca jurnalistul Robert Turcescu a dezvaluit ca a fost ofiter acoperit. Seful Executivului considera ca Traian Basescu nu se astepta la asa ceva.

Ponta a declarat la Antena 3 ca din punctul sau de vedere Traian Basescu viza anumite persoane atunci cand a transmis public ca cei care urmeaza sa candideze la alegerile prezidentiale trebuie sa spuna daca au fost sau nu agenti sub acoperire si ca nu se astepta la o marturisire din partea lui Robert Turcescu.

"Basescu arunca plasa sa vada pe cine prinde. E de o inconstienta si o iresponsabilitate uriasa. (...) Basescu a aruncat plasa si a prins pe cine nu se astepta. L-a prins pe Turcescu, care probabil stiind discutia si stiindu-se vinovat s-a eliberat. Nu cred ca s-a eliberat Turcescu de Basescu", a spus Ponta, aflat la New York.

Turcescu, ofiter acoperit sau jurnalist la dezbaterea Basescu-Geoana? Interviu dupa deconspirare

Premierul a adaugat ca nu poate sti sigur daca Robert Turcescu a fost sau nu ofiter acoperit, dar poate spune clar ca a denigrat oameni care ii erau adversari lui Basescu.

"Stiu ca a fost cel care a moderat dezbaterea dintre Basescu si Geoana. Mircea Geoana e aici cu mine. Amandoi ne gandim acum cine era acel impartial, acel jurnalist care trebuia sa arate Romaniei daca e mai bun Basescu sau Geoana. Tot acest puroi, toata aceasta furtuna vor iesi la suprafata in aceste zile si dupa alegeri", a continuat liderul PSD.

Mai mult, Ponta a mentionat ca, daca va fi presedintele Romaniei, ar vrea sa aduca in prim plan cat mai multe astfel de cazuri.

"Eu nu vad procesul de aflare a adevarului ca pe o razbunare. Eu nu vreau sa ma razbun", ci trebuie "aflat adevarul, spus poporului roman 'Haideti sa vedeti cine ne-a condus tara'. E un act de dreptate si responsabilitate", a mai spus Victor Ponta.

Robert Turcesu a dezvaluit, duminica, pe blog ca a fost ofiter sub acoperire. Tot pe blog, jurnalistul a publicat copii ale unui livret militar cu fotografia sa si doua state de plata.

Turcescu a vorbit, duminica seara, despre acest lucru intr-o emisiune transmisa de B1 TV. Luni, reprezentantii postului TV au anuntat ca a fost incheiata colaborarea dintre Turcescu si B1 TV.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Ponta Turcescu ofiter acoperit, #Turcescu ofiter acoperit, #Robert Turcescu ofiter acoperit , #Traian Basescu