Ponta, audiat la DNA in dosarul Tel Drum: Poate o sa-mi aduca noroc

Vineri, 16 Februarie 2018, ora 12:51
5633 citiri
Ponta, audiat la DNA in dosarul Tel Drum: Poate o sa-mi aduca noroc
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul premier Victor Ponta se afla vineri la DNA, pentru a fi audiat ca martor in Dosarul Tel Drum, in care este urmarit penal si Liviu Dragnea.

"Poate o sa-mi aduca noroc, ca ati vazut ca martoriii in dosarul asta, unul e sef la ANCOM, unul e ministru de Finante", a spus Ponta presei la sosirea la DNA.

Cu o zi in urma, el a prezentat documentele care atesta ca a fost chemat ca martor la DNA in dosarul lui Liviu Dragnea si l-a acuzat pe liderul-social democratilor ca a mintit cand a spus ca el l-a denuntat.

De asemenea, Ponta sustine ca Dragnea are un "plan pervers" prin care ingroapa PSD, "ca sa scape cu banii de la Tel Drum".

"Am primit dovada scrisa: am fost chemat ca martor la DNA - nu am depus niciodata niciun denunt contra nimanui - iarasi Dragnea a mintit cu nerusinare! Credeti ca isi da demisia?", a scris Victor Ponta pe contul sau de Facebook.

Dragnea versus Ponta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, declara, la inceputul lunii februarie, ca Victor Ponta s-ar fi aflat printre denuntatorii de la DNA.

"Turnatorii din dosare ii stiu. Sova, Ponta, Nitulescu si mai sunt si alti cativa. Nu vreau sa ii fac vedete. O sa discutam despre asta", afirma Dragnea.

Apoi, Victor Ponta a anuntat ca va depune o solicitare la DNA pentru a-i fi precizata calitatea in care a fost audiat in dosarul lui Liviu Dragnea.

Ponta a sustinut ca nu a depus in viata lui un denunt, spunand ca, daca va dovedi, cu hartie de la DNA, ca a fost audiat doar in calitate de martor, Liviu Dragnea, "cel mai mare mincinos din istoria politicii romanesti", trebuie sa demisioneze din Parlament si din PSD.

Dragnea i-a dat imediat replica lui Ponta, afirmand ca nu converseaza cu turnatori si santajisti.

Intrebat daca isi va da demisia daca Victor Ponta demonstreaza ca a mers la DNA ca martor, Dragnea a raspuns: "Mie nu-mi place sa conversez nici cu turnatorii, nici cu santajistii, asta ca sa o intelegeti si dvs.".

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Ponta audiat DNA Tel Drum , #DNA