Ponta, audiat la DNA in dosarul Tel Drum: Poate o sa-mi aduca noroc

Vineri, 16 Februarie 2018, ora 12:51 5489 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul premier Victor Ponta se afla vineri la DNA, pentru a fi audiat ca martor in Dosarul Tel Drum, in care este urmarit penal si Liviu Dragnea.

"Poate o sa-mi aduca noroc, ca ati vazut ca martoriii in dosarul asta, unul e sef la ANCOM, unul e ministru de Finante", a spus Ponta presei la sosirea la DNA.

Cu o zi in urma, el a prezentat documentele care atesta ca a fost chemat ca martor la DNA in dosarul lui Liviu Dragnea si l-a acuzat pe liderul-social democratilor ca a mintit cand a spus ca el l-a denuntat.

De asemenea, Ponta sustine ca Dragnea are un "plan pervers" prin care ingroapa PSD, "ca sa scape cu banii de la Tel Drum".

"Am primit dovada scrisa: am fost chemat ca martor la DNA - nu am depus niciodata niciun denunt contra nimanui - iarasi Dragnea a mintit cu nerusinare! Credeti ca isi da demisia?", a scris Victor Ponta pe contul sau de Facebook.

Dragnea versus Ponta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, declara, la inceputul lunii februarie, ca Victor Ponta s-ar fi aflat printre denuntatorii de la DNA.

"Turnatorii din dosare ii stiu. Sova, Ponta, Nitulescu si mai sunt si alti cativa. Nu vreau sa ii fac vedete. O sa discutam despre asta", afirma Dragnea.

Apoi, Victor Ponta a anuntat ca va depune o solicitare la DNA pentru a-i fi precizata calitatea in care a fost audiat in dosarul lui Liviu Dragnea.

Ponta a sustinut ca nu a depus in viata lui un denunt, spunand ca, daca va dovedi, cu hartie de la DNA, ca a fost audiat doar in calitate de martor, Liviu Dragnea, "cel mai mare mincinos din istoria politicii romanesti", trebuie sa demisioneze din Parlament si din PSD.

Dragnea i-a dat imediat replica lui Ponta, afirmand ca nu converseaza cu turnatori si santajisti.

Intrebat daca isi va da demisia daca Victor Ponta demonstreaza ca a mers la DNA ca martor, Dragnea a raspuns: "Mie nu-mi place sa conversez nici cu turnatorii, nici cu santajistii, asta ca sa o intelegeti si dvs.".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News