Ponta anunta alternativa la PSD si are cateva nume care l-ar putea urma

Luni, 31 Iulie 2017, ora 21:26 10369 citiri
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)

Deputatul Victor Ponta considera ca PSD "a fost confiscat" de un lider care doar aplica modul de conducere si mentalitatea de tip "Traian Basescu".

"In urma cu 18 ani (pe cand Liviu Dragnea era presedinte al PD Teleorman si sustinator infocat al lui Traian Basescu la Primaria Capitalei), un foarte tanar Gabi Oniga se inscria in PSD la Cluj (acolo unde pentru un tanar sa spui ca esti la PSD era un act de curaj egal cu nebunia)!

Zilele trecute Gabi Oniga a fost exclus din PSD de catre un pitecantrop politic pus de Dragnea in fruntea Organizatiei Cluj (plus deputat) pe criteriul ca este mai analfabet si mai slugarnic decat ultimul consilier local din Teleorman! (...)

In urma cu peste 20 de ani (pe cand Liviu Dragnea era Prefect PD al Judetului Teleorman), intra in PSD Sorin Grindeanu. (...) A fost exclus din partid de Liviu Dragnea si 'Gasca' sa pe motiv ca nu e obedient! (...)

Pot continua cu aceste exemple, daca cineva de buna credinta mai are nevoie sa fie convins ca PSD a fost confiscat de un lider care doar aplica modul de conducere si mentalitatea de tip 'Traian Basescu' - evident sprijinit oportunistic de cateva tovarase si cativa tovarasi pentru care conteaza doar functia pe care o primesc de la 'Don Livio' ca plata pentru serviciile lor", a scris fostul premier luni pe pagina de Facebook.

In context, acesta a sustinut ca PSD nu mai este "un partid modern" si ca o constructie politica noua ar putea fi o alternativa.

"Grindeanu, Ivan, Oniga si multi altii refuza sa paraseasca PSD-ul din care Dragnea si 'Gasca' i-au gonit - este singurul partid in care au activat si in care au crezut! Ii inteleg si ii laud pentru asta si ii sprijin din toata inima!

Eu cred insa ca PSD de azi nu mai are nimic din ceea ce trebuie sa ofere un partid modern de centru stanga care sa ofere o viziune de viitor, bunastare si seriozitate! Si ca o constructie noua si curata poate sa ofere alternativa pentru toti cei dezamagiti de ceea ce vad azi la PSD", a conchis Ponta.

Citeste mai multe despre viitorul si previziunile lui Victor Ponta:

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News