Ponta: Anul 2013 va fi mai bun pentru ca nu o sa avem alegeri

Marti, 04 Decembrie 2012, ora 14:57 1810 citiri

Prim-ministrul Victor Ponta considera ca anul 2013 va fi un an "mai bun" deoarece nu sunt programate alegeri, fata de 2012, cand au fost programate alegeri locale si parlamentare, precum si un referendum pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

Premierul a spus, marti, la inceputul sedintei saptamanale de la Palatul Victoria, ca Guvernul pe care il conduce functioneaza la turatie normala "chiar daca "suntem pe final de campanie electorala".

Victor Ponta a subliniat ca un lucru bun, pentru anul 2013, va fi lipsa oricaror alegeri, urmand ca viata politica din tara noastra sa se desfasoare linistit.

"Ma intreba cineva de ce sunt optimist: o sa fie un an mai bun 2013 pentru ca n-o s-avem alegeri in 2013. Si al doilea lucru, sigur, speram sa nu mai avem seceta, a propos de agricultura", a precizat prim-ministrul.

Alegeri parlamentare 2012: Ponta vrea sa le dea liber studentilor pe 10 decembrie (Video)

Tot marti urmeaza sa se ia o decizie cu privire la acordarea unei zile libere studentilor, in prima zi dupa alegerile de duminica, astfel incat studentii care invata in alte zone decat cele de domiciliu sa aiba posibilitatea sa voteze la alegerile parlamentare in localitatile lor si sa poata reveni in timp util, marti, la cursuri.

Solicitarea pentru acordarea unei astfel de zi libere i-a fost adresata premierului Victor Ponta, inca de sambata dimineata, de catre unul dintre tinerii care vizitau sediul Guvernului cu ocazia "Zilei Portilor Deschise".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News